Cloud

De cloud is geen “buzzwoord”, maar een blijvende verandering van hoe er over informatie technologie wordt nagedacht. Al jaren is het de wens van organisaties om IT af te nemen op basis van verbruik gelijk aan energie uit het stopcontact of water uit de kraan. Met cloud technologie is dit ook in IT-land mogelijk. Een cloud oplossing brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals flexibiliteit, schaalbaarheid en minder beheer en investeringslasten. Voor groeiende flexibele organisaties die zich willen concentreren op hun bedrijfsvoering is cloud een ideale oplossing.

Als u kiest voor een IT-oplossing op basis van cloud technologie, dan heeft u de keuze hoe deze cloud omgeving wordt ingericht. Dit is afhankelijk van de gekozen oplossing, zoals DcaaS, IaaS, PaaS of SaaS. U kunt kiezen voor een volledige private cloud, of gedeeltelijk private cloud en een deel in de public cloud of zelfs een combinatie van meerdere cloud omgevingen (Multi Cloud). Onze cloud consultants helpen u graag met de verduidelijking van de verschillende cloud oplossingen en het maken van de juiste keuzes die het beste passen bij uw organisatie en IT-vraagstuk.

Altijd op de hoogte blijven van IT creation? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief
*
reCAPTCHA

Waarom IT creation

Wij geloven dat IT de digitale motor is om succesvol te zijn. Met diepgaande kennis van gedreven professionals bouwen wij aan het fundament van organisaties. Als IT-kennispartner adviseren, implementeren en beheren wij IT infrastructuren, die meegroeien met de behoeften van de klant.

power@1x

Altijd aan

handschake@1x

Betrouwbaar

10101010@1x

Digitaal fundament

universe@1x

Diepgaande kennis

pc@1x

Toegewijd

shield@1x

Veilig

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van cloud technologie?

Vertel ons in een paar woorden wat u wilt weten en wij nemen direct contact met u op.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht