Data oplossingen

Data is de toenemende brandstof van bedrijven en organisaties, waardoor een krachtige digitale motor noodzakelijk is. Een IT infrastructuur met de juiste inrichting van datastromen. Een goede storage oplossing is daarmee van groot belang, zoals de inrichting van Dataprotection en de Backup.

Veilig opgeslagen

Data is voor bedrijven en instellingen van levensbelang, Als u geen (vlotte) toegang heeft of zelfs verlies van data optreedt, dan is de schade enorm.

Snel bereikbaar

Data classificeren en op basis van belangrijkheid opslaan op datadragers in onze datacenters die toegerust zijn voor hun taak (tiering). Wij helpen u graag met deze data inventarisatie.

Altijd beschikbaar

Als uw data is opgeslagen op uw Private Cloud omgeving in onze datacenters, dan is veilige toegang gegarandeerd,, waar u ook bent.

Moderne data inrichting

De moderne werkplek vraagt om data die snel en veilig te gebruiken is. Daarom is de inrichting van datastromen en dataopslag cruciaal. Met Storage as a Service legt u deze zorg bij ons neer. Wij zorgen er met Dataprotection en een slimme Back-up oplossing voor dat u hier geen omkijken naar heeft.

Data advies

Hulp nodig bij het inrichten van uw storage en data omgeving? Met onze kennis en ervaring geven wij graag advies over datastromen en veilige dataopslag oplossingen. De eisen aan uw data bepalen welke inrichting de beste keuze is.

Neem contact op en wij helpen u graag op weg met een gedegen dataopslag advies.

Contact opnemen

Meer weten over de dataopslag mogelijkheden voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!