Data oplossingen

Exponentiële datagroei zorgt ervoor dat een krachtige digitale motor noodzakelijk is. Een IT infrastructuur die goed voorbereid is op deze data toename door een juiste inrichting van datastromen. Een goed hierop voorbereide storage oplossing is van groot belang, zoals de inrichting van data protection, security en backup.

Veilig opgeslagen

Data is voor bedrijven en instellingen van levensbelang. Als u geen (vlotte) toegang heeft of zelfs verlies van data optreedt, dan is de schade niet te overzien.

Snel bereikbaar

Data classificeren en op basis van prioriteit opslaan op datadragers in onze datacenters die toegerust zijn voor hun taak (tiering). Wij helpen u graag met deze data inventarisatie.

Altijd beschikbaar

Als uw data is opgeslagen op uw eigen dedicated omgeving in onze datacenters, dan is veilige toegang gegarandeerd, waar u ook bent.

Moderne data inrichting

Uw bedrijfsvoering vraagt om snelle en veilige toegang tot uw data, waar en wanneer dit maar nodig is. Daarom is de inrichting van datastromen en data opslag cruciaal. Bij de Storage as a Service dienstverlening legt u deze zorg volledig bij ons neer. Wij zorgen er met data protection en een slimme back-up oplossing voor, dat u hier geen omkijken naar heeft.

Data advies

Hulp nodig bij het inrichten van uw storage en data omgeving? Met onze kennis en ervaring geven wij graag advies over veilige data opslag oplossingen. De eisen aan uw data bepalen welke inrichting de beste keuze is.

Neem contact op en wij helpen u graag op weg met een gedegen data opslag advies.

Contact opnemen

Meer weten over de dataopslag mogelijkheden voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!