Dataprotection as a Service (DPaaS)

Dataprotection as a service (DPaaS) is een op cloud technologie of webservice gebaseerde dienst voor het beveiligen van uw data. Met DPaaS verhoogt u uw netwerkbeveiliging en wordt de beveiliging van uw data verkeer en data opslag verhoogd. Integere datastromen en veilige data opslag aangevuld met degelijke back-up processen zijn essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Met professionele data protectie hard- en software wordt het dataverkeer en data opslag in ons datacenter maximaal beveiligd ingericht.

Volledig veilig

Met Dataprotection as a Service is uw data verkeer en opslag maximaal veilig en betrouwbaar ingericht in één van onze Nederlandse datacenters.

Altijd beschikbaar

Met de zekerheid van een solide back-up proces en data recovery service bij Dataprotection as a Service is uw data altijd veilig en beschikbaar.

Slimme investering

De investering van Dataprotection hardware en software is in vergelijking met de schade van het mogelijke verlies van uw data een slimme investering.

Moderne databeveiliging

De digitalisering van uw organisatie neemt toe. Dit vereist nieuwe vormen van databescherming. Door Dataprotection te integreren in uw IT infrastructuur, is uw data optimaal beschermd en heeft u de zekerheid dat u te allen tijde over uw data kunt beschikken. Dat maakt zorgeloos werken mogelijk.

Dataprotection advies

Om Dataprotection goed in te richten, starten onze storage consultants met een inventarisatie van uw huidige data opslag en beveiligingsmaatregelen. U krijgt een advies op maat!

Neem contact op en onze storage consultants maken graag met u een afspraak.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Dataprotection as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!