Platform oplossingen

De platform oplossingen die staan voor de digitale motor van uw IT-omgeving. Er kan gekozen worden voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van een complete IT-infrastructuur of voor een platform in de cloud, zoals datacenter-, infrastructure-, platform- of networking as a service.

Volledig uitbesteed

Door te kiezen voor één van onze platformen, kunt u zorgeloos werken en rekenen op onze kennis.

Datacenter kracht

Door te werken vanuit ons datacenter gebruikt u de meest krachtige digitale motor voor uw IT infrastructuur.

Goede investering

Met kennis, kunde en alle zorg wordt uw IT infrastructuur beheert en kunt u de investering omzetten in digitale groei van uw bedrijf of organisatie.

Werken vanuit de Private Cloud

De weg naar de cloud is geen ‘must’, maar wanneer na een analyse duidelijk is dat de cloud de juiste oplossing is, dan is het werken vanuit de Private Cloud een krachtige oplossing en een slimme investering. Bij de keuze voor een IaaS, PaaS, DCaaS of NaaS oplossing, bent u verzekerd van kracht en zekerheid.

Cloud advies

Welke oplossing in de Cloud is uw best passende oplossing? Dat vraagt een diepere kijk naar uw eisen en mogelijkheden. Samen met een Cloud adviseur wordt de juiste keuze gemaakt, waarbij uzelf ook eigenaar kan blijven van de hardware of waarbij u gebruik maakt van onze hardware in het datacenter.

Neem contact op en laat de kennis van onze mensen u bijstaan voor het optimaal benutten van uw IT-omgeving.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een platform oplossing voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!