Platform oplossingen

Platform oplossingen zijn complete en volwaardige IT-services voor optimaal gebruik van uw digitale motor. U kunt kiezen voor diensten voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van een complete IT-infrastructuur of voor het afnemen van een compleet platform in de cloud, zoals datacenter-, infrastructure-, storage, platform- of networking as a service.

Volledig uitbesteed

Kiest u voor één van onze platform oplossingen, dan kunt u zorgeloos werken en rekenen op onze kennis.

Datacenter kracht

Door te werken vanuit ons datacenter gebruikt u de meest krachtige digitale motor voor uw IT infrastructuur.

Goede investering

Met kennis, ervaring en toegewijde zorg wordt uw IT infrastructuur beheerd en wordt uw investering omgezet in digitale groei van uw bedrijf of organisatie.

Werken vanuit de Private Cloud

De weg naar de cloud is geen ‘must’, maar wanneer na een analyse duidelijk is dat de cloud de juiste oplossing is, dan is het werken vanuit de Private Cloud een krachtige oplossing en een slimme investering. Bij de keuze voor een IaaS, PaaS, DCaaS of NaaS oplossing, bent u verzekerd van kracht en zekerheid.

Cloud advies

Welke oplossing in de Cloud is voor de best passende oplossing? Dat vraagt een diepgaande analyse van uw strategie, applicatielandschap en eisen. Eén van onze Cloud adviseurs zorgt voor een onderbouwd keuzevoorstel, waarbij u eigenaar blijft van de hardware of waarbij u gebruik gaat maken van onze hardware in ons datacenter.

Wij helpen u graag met een uitgebreid advies op maat!

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een platform oplossing voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!