Network as a Service (NaaS)

Als u op zoek bent naar innovatieve datacenter en virtualisatie oplossingen, dan houdt het niet op bij uw netwerk infrastructuur. Ook in het netwerk zijn tal van innovaties, zoals Software Defined Networks, encryptie van privacy gevoelige datastromen, load balancing etc. Waar sommige oplossingen functioneel beperkt worden door een gesloten netwerkomgeving, biedt ‘Open Networking’ onbeperkte mogelijkheden en is een bedrijf of organisatie niet gebonden aan de software die hoort bij de fysieke netwerk componenten. Dit maakt Open Source en DevOps ontwikkelingen mogelijk voor iedere situatie.

Pure kracht

Uw netwerk componenten vormen het hart van het IT-netwerk, waarmee alles verbonden wordt. U wilt in uw IT-infrastructuur niet tegen beperkingen aan lopen.

Doorontwikkelen

Door gebruik te maken van Open Networking heeft u met uw netwerk onbeperkte mogelijkheden om deze snel, veilig en betrouwbaar in te richten.

Altijd bereikbaar

Een krachtig netwerk is altijd aan en zorgt voor veilige toegang tot uw applicaties. Zowel on premise via bijvoorbeeld WiFi netwerken als ook in de cloud.

Open Networking is de toekomst

Moderne netwerk infrastructuren maken gebruik van Open Networking. Met behulp van DevOps en Open Source kunt u uw netwerk verder optimaliseren. Hiermee brengt u uw netwerk infrastructuur naar een hoger niveau, zowel qua performance alsook qua flexibiliteit, schaalbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid.

Netwerk advies

Een doordachte IT architectuur is cruciaal voor de inrichting en het beheer van uw netwerk omgeving. Wanneer u alle mogelijkheden van Open Networking wilt benutten, dan heeft u wellicht extra kennis nodig. Met het advies van onze IT architecten en netwerk consultants heeft uw netwerk geen bottlenecks of single point of failure.

Neem contact op en onze netwerkspecialisten helpen u graag verder.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Netwerk as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!