Remote Monitoring Basic

Mocht u tijdelijk hulp nodig hebben bij het beheer van uw IT-infrastructuur, dan kunt hier beter op voorbereid zijn. Met Remote Monitoring Basic van IT creation zorgen wij voor de installatie en inrichting van de benodigde software tools, processen en communicatie zodat u ad-hoc en snel om hulp kunt vragen, bijvoorbeeld bij (on)geplande afwezigheid van uw systeembeheerder.

Optimaal voorbereid

U bent optimaal voorbereid om bij calamiteiten direct hulp in te roepen van een professionele IT-partner.

Op afroep

Als u ondersteuning nodig heeft, dan belt u onze ServiceDesk. U heeft directe toegang tot onze 5x8 ServiceDesk voor aanvraag support.

Hulp op nacalculatie

De inzet is op basis van best effort en goedgekeurde kosteninschatting. De werkelijke afrekening vindt plaats op basis van nacalculatie.

Waarom Remote Monitoring Basic?

De vraag om tijdelijke hulp bij het beheren van uw IT-infrastructuur komt veelal onverwacht. Denkt u hierbij aan incidenten of (tijdelijke) afwezigheid van uw systeembeheerder. Voordat professionele hulp op afstand mogelijk is, dienen een aantal zaken vooraf georganiseerd en geregeld te zijn. Denkt u hierbij aan het installeren en inrichten van benodigde software tools en het vastleggen van procedures, werk- en communicatie afspraken. Met het Remote Monitoring Basic contract zorgen wij ervoor dat alle voorbereidingen zijn getroffen, zodat u ad-hoc onze hulp op afstand kunt inroepen.  Ook heeft u gedurende kantooruren toegang tot onze ServiceDesk, waarmee u over onze relevante kennis en ervaring kunt beschikken.

In het kort:

  • Vooraf installeren en inrichten van (remote) beheer software
  • Vooraf vaststellen van procedures en werkafspraken, vastgelegd in DAP
  • Directe toegang tot onze 5×8 ServiceDesk voor aanvraag support
  • Inzet op basis van best effort en goedgekeurde kosteninschatting (werkelijke afrekening op basis van nacalculatie)

Managed Services advies

Met het Remote Monitoring Basic contract beschikt u over inzicht in uw eigen IT-infrastructuur en kunt u eenvoudig hulp op afstand inroepen.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze Managed Services adviseurs.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Managed Services voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!