Werkplek oplossingen

Werken waar en wanneer u wilt; altijd en overal de beschikking over uw digitale werkplek via een device van uw keuze. De nieuwe werkplek is blijvend op zoek naar verbeteringen in efficiëntie en gebruikersgemak. Met een krachtige werkplek omgeving biedt IT creation werkplek oplossingen vanuit de Private cloud. Veilig, snel en altijd aan!

 

Remote support

Om uw werkplek en devices optimaal te gebruiken biedt remote support uitkomst om met diepgaande kennis over uw werkplek snel en deskundig hulp te bieden als dat nodig is.

Virtuele werkplekken

Veilige digitale werkplekken komen vanuit de Private Cloud. Snel en altijd beschikbaar, waar u ook werkt. Door het uitbesteden van uw digitale werkplek kunt u focus houden op uw eigen business voor een lagere investering.

Device as a Service

U heeft voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date werkplek die optimaal past bij het type werk, zodat u hier geen omkijken naar heeft. En mocht een device defect of kwijt raken, dan krijgt u razendsnel een nieuwe werkplek.

Digitale werkplek

Ieder zijn eigen kracht en kennis. De digitale werkplek is hedendaags een ruimer begrip met veel toepassingen en benodigdheden en IT partners met specialismen. Dat geldt voor de hardware, maar ook voor de applicaties, infrastructuur en de productiviteit van de digitale werkplek. IT creation biedt als IT-infrastructuur kennispartner digitale werkplekken vanuit de Private Cloud inclusief een krachtig beheer voor een vast bedrag per maand en levert daarbij alle mogelijke hardwarebenodigdheden.

Werkplek advies

Omdat er bij de digitale werkplek meer komt kijken dan alleen het invullen van de hardware, is het wenselijk om met kennis en kunde advies te krijgen. Hoe wordt de, nieuwe, digitale werkplek ingericht vanuit de IT-infrastructuur en hoe gaat de fysieke werkplek ingevuld worden? Kijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden en wat de best passende werkoplossing is voor uw werkomgeving.

Contact opnemen

Meer weten over de nieuwe werkplek mogelijkheden voor uw organisatie?

Eén van onze werkplek specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!