Nieuws

Complete nieuwe videoconferentie-oplossing die Microsoft Teams en Zoom Rooms ondersteunt

Dell Technologies heeft een nieuwe videoconferencing oplossing genaamd Meeting Space Solutions, die vanaf nu verkrijgbaar is. Het helpt medewerkers productiever te vergaderen vanuit een digitale ‘conference room’ zowel vanuit een vergaderkamer alsook met medewerkers die op afstand inloggen. Deze zogenaamde hybride vergader- en werkomgevingen komen steeds vaker voor in moderne digitale werkomgevingen, waarbij werken op afstand steeds gebruiker wordt.

Omdat medewerkers steeds vaker op diverse locaties aan het werk zijn, biedt Dell Meeting Space Solutions diverse oplossingen voor samenwerken op afstand, zoals ondersteuning van Microsoft Teams en Zoom Rooms. Dit zijn op dit moment de meest gebruikte collaboration software oplossingen.

Dell Meeting Space Solutions bestaat uit een Dell OptiPlex 7080 Micro desktop PC (Windows 10 IoT Enterprise), Dell groot formaat touch monitors gecombineerd met audio- en video-randapparatuur van Logitech.

 

“IT heeft een belangrijke faciliterende rol in de huidige Corona situatie om communicatie en samenwerken of afstand mogelijk te maken. Het is goed om te zien dat Dell Technologies samenwerkingen zoekt met marktleiders als Microsoft en Logitech en zo nieuwe oplossingen te realiseren. Dit maakt ‘het nieuwe normaal’ een stuk aangenamer.”

Emilio ten Brink, Client Solutions Teamleader bij IT creation

 

De oplossing kan geconfigureerd worden voor kleine-, middelgrote- en grote vergaderruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden van Meeting Space Solutions voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze client solution specialisten.

Lees ook meer over andere werkplek oplossingen.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700