Nieuws

IT creation grote inspirator bij het Dell Technologies Forum en wint 2 awards

Woensdag 3 december vond het jaarlijkse Dell Technologies Forum plaats in De Fabrique in Utrecht. Het thema van dit jaar was Real Transformation. Na een spectaculaire opening haakte Managing Director Patrick van de Coolwijk van Dell Technologies in op de datatransformatie in onze huidige maatschappij. Hierbij ging hij dieper in op de technologische veranderingen op onze economie, de werkomgeving en ons huidige leven.

 

 

Technische kennis opdoen

Tijdens het event hadden de 2200 aanwezigen de mogelijkheid om in de breakout sessies kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud, storage, infrastructure, networking, artifical intelligence en security.

Ook buiten de breakout-sessie was volop inspiratie voor de digitalisering en realisatie van IT omgevingen. Dell Technologies ging voornamelijk in op de laatste trends op het gebied van hard- en software en bood Titanium Partner IT creation de bezoekers inspiratie met technische experts en leuke gimmicks.

 

 

Digitale motor inspiratie

Als uithangbord van de digitale motor van IT infrastructuren kon er bij IT creation gespeeld worden op een F1 playseat, wat een grote menigte trok. Vele bezoekers wilde graag de topscore behalen om de felbegeerde prijzen te winnen. Ook tijdens de partnersessie was het IT creation die voor een lange wachtrij zorgde. De overvolle zaal gaf al aan dat de sessie van Nyck de Vries, topcoureur van de nieuwe Formule E, het wachten meer dan waard was. Nyck gaf tijdens zijn verhaal een uniek kijkje achter de schermen bij de Formule 2 en Formule E. Hierbij werden veel paralellen getrokken tussen de technologieën en datatoepassingen in zowel de autosport als bij IT omgevingen.

 

 

Partner Award uitreiking

In de avond werden de Dell Technologies Partner Awards uitgereikt. Deze prijzen zijn een erkenning voor het uitblinken op het gebied van innovatie en het implementeren van oplossingen op basis van Dell EMC technologie. Maar liefst twee Dell Technologies Partner Awards werden gewonnen door IT creation. De Marketing Excellence award werd gewonnen door een unieke marketing- en salesstrategie die ééns te meer aangeeft dat IT creation dé Dell Technologies kennispartner is. Als klap op de vuurpijl won Joanneke Bender, salesmanager IT creation, de Dell Ambassador of the Year award voor haar inzet en het vertegenwoordigen van het Dell Technologies portfolio.

 

 

IT creation kijkt met alle haar medewerkers terug op een uiterst succesvolle dag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die IT creation voor uw organisatie te bieden heeft. Neem dan contact met ons op.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700