Nieuws

IT creation webinars voorjaar 2021

Kennis hebben en verkrijgen is de sleutel tot succes, ook al is uw kennis van hoog niveau. Allereerst raden we u het bekijken webinars of het lezen van artikelen aan. Hierbij doet u belangrijke kennis gratis op. IT creation biedt in het voorjaar van 2021 webinars gratis aan voor IT-managers, maar andere deelnemers zijn ook welkom. Verhoog uw kennisniveau met het volgen van deze webinars over servers, storage, VMware en clients van april t/m juni van dit jaar.

De webinars van het voorjaar 2021

Ontdek de verschillen tussen Dell EMC midrange storage oplossingen in 1 uur

7 april aanstaande organiseert IT creation een webinar over het mid-range storage portfolio van Dell Technologies, waarbij nieuwe technologie├źn aanbod komen. Registreer nu hier voor deze webinar.

Software-Defined Storage (datacenter) van vandaag met VMware vSAN

In de webinar op 28 april gaat het over Software-Defined Storage, oftewel het inzetten van VMware vSAN. Want dat is vandaag de dag een veelgevraagde oplossing. Registreer nu hier voor deze webinar.

Next level server integratie met de nieuwste Dell EMC PowerEdge servers

Voor de beheerders van servers is op 20 mei een interessante webinar over de nieuwste Dell EMC PowerEdge servers, waaronder AMD vs Intel. Registreer nu hier voor deze webinar.

Voorkom keuzestress bij het aanschaffen van clients

Het aankopen van clients, zoals laptops en desktops, komt meer bij kijken als het gaat om selectiecriteria. Voorkom keuzestress bij aanschaf en registreer nu hier voor deze webinar.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700