Nieuws

IT creation pakt titel ‘Excellence in Storage Sales’ bij de uitreiking van de Dell Technologies Partner Awards 2021

Op 27 januari 2022 zijn de Partner Awards uitgereikt door Dell Technologies aan partners in verschillende categorieën over het jaar 2021. Tijdens de uitreiking won Dell partner IT creation de Partner Award voor ‘Excellence in Storage Sales’. Dat houdt in dat IT creation door Dell Technologies is gekozen als beste Dell Technologies partner in Nederland op het gebied van Dell EMC Storage oplossingen. Misschien wel de belangrijkste categorie in verband met de belangrijke datatransformatie trend, die actueler dan ooit is.

Live overhandiging

Vorig jaar werd het evenement volledig digitaal gehouden. Dit jaar is ervoor gekozen om  de uitreiking centraal digitaal uit te zenden, maar was er wel een cameraploeg ter plaatse bij de partners om de fysieke uitreiking van de gewonnen Partner Award vast te leggen.

Dé storage partner van Nederland

Als Titanium Partner ondersteunt IT creation het volledige portfolio van Dell Technologies. IT creation is in de afgelopen jaren een krachtige partner gebleken op het gebied van IT storage oplossingen. Eerder met Dell EMC Compellent en nu met Dell EMC PowerStore adviseert, levert en beheert IT creation innovatieve IT storage oplossingen in heel Nederland. De gewonnen Partner Award van ‘Excellence in Storage Sales’ is een erkenning voor deze prestaties.

“In 2021 hebben we samen met Dell Technologies hard gewerkt om bij bedrijven aan de vraag van goede storage inrichtingen te voldoen. Met Dell EMC PowerStore heeft Dell Technologies en ook IT creation een zeer sterke oplossing die aansluit bij de hedendaagse eisen van vele organisaties in Nederland. Het is erg positief om daarin erkent te worden met deze Partner Award.”, aldus Hans de Jongh, Managing Director van IT creation.

Dell Technologies solution beleid IT creation

Het kennisniveau van IT creation op het gebied van IT oplossingen, en met name storage, wordt gewaarborgd door tal van gevolgde trainingen en behaalde certificeringen bij Dell Technologies. Ook in 2022 heeft IT creation een ambitieuze groeidoelstelling om meer bedrijven en organisaties te helpen aan de ideale dataomgeving met bijpassende storage oplossing.

Meer over IT creation

IT creation uit Papendrecht is een toonaangevende IT-infrastructuur en cloud dienstverlener met circa 50 gespecialiseerde medewerkers. Met uitgebreide kennis en ervaring van innovatieve IT-omgevingen, op locatie of in het datacenter, zorgt IT creation ervoor dat organisaties kunnen vertrouwen op hun digitale motor. Het IT bedrijf werkt al ruim 15 jaar samen met Dell Technologies met diepgaande kennis van het uitgebreide Dell EMC portfolio.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700