Nieuws

Nyck de Vries komt naar Dell Technologies Forum

Groot nieuws! Topcoureur Nyck de Vries, Formule 2 kampioen en rijder van het Formule E team van Mercedes EQ, komt naar het Dell Technologies Forum op dinsdag 3 december aanstaande in De Fabrique te Utrecht.

IT creation organiseert deze sessie, waar Nyck zijn ervaringen en kennis uit zijn nog jonge maar nu al zeer succesvolle race carriére deelt met de aanwezigen in de zaal. Hij zal niet alleen vertellen over digitalisering, technologiën en zijn successen, maar er is ook ruimte en tijd om te reageren op vragen uit het publiek.

Hans de Jongh, Managing Director van IT creation:

“In het kader van de digitalisering willen wij vanuit IT creation graag laten zien wat er mogelijk is met de toepassing van nieuwe technologieën. Als IT-infrastructuur specialist realiseren wij een zo krachtig mogelijk fundament voor bedrijven en organisaties. Nyck laat in zijn jonge race carrière nu al mooie successen zien, waarin hij gebruik maakt van krachtige technologische racemotoren. Dit ligt in lijn met wat wij bereiken als de digitale motor op het gebied van IT-infrastructuur.”

Het Dell Technologies Forum is er om kennis en ervaring te delen, maar ook om IT managers, innovators en CIO’s te inspireren.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700