Nieuws

IT creation start tenderdesk voor scoren overheidsopdrachten

Met ingang van het nieuwe jaar 2019 start IT creation met de opzet van een eigen tenderdesk voor het verkrijgen van gunningen van overheidsopdrachten. Deze zelfstandig opererende business unit gaat van start met vier zeer ervaren professionals. Doel is om in te schrijven op (Europese) aanbestedingen van (semi)overheids-, educatie en zorginstellingen en zich te onderscheiden als IT-infrastructuur kennispartij.

De tenderdesk gaat vanuit de regio midden Nederland opereren en maakt gebruik van de technische IT kennis en implementatiekracht van de locatie in Papendrecht. Voor de opzet en uitbouw van de tenderdesk is Ronald Ederveen aangetrokken, een ervaren adviseur uit de IT-hardware branche. Met zijn kennis en visie als groeiversneller weet hij welke succesfactoren ingevuld moeten zijn om ook in dit marktsegment klanten te werven.

Hans de Jongh, Managing Director, IT creation:

“Wij zijn een ambitieus bedrijf, we willen sterk groeien en met de start van de tenderdesk voegen wij daad bij woord. IT creation gaat daarom haar uitgebreide kennis en ervaring ook meer in de overheidsmarkt inzetten. Wij zien de behoefte in het overheidssegment aan een nieuwe diepgaande IT-infrastructuur kennispartij bij (Europese) aanbestedingen en mede door de samenwerking met Ronald Ederveen gaan wij al op korte termijn van start!”

Ronald Ederveen, adviseur en groeiversneller, IT creation:

“De overheidsmarkt, waarbij opdrachten via aanbestedingsprocedures worden gegund, vormt een belangrijk deel van de totale markt aan IT-infrastructuur bestedingen. Het groeiplan van IT creation voorziet de aankomende jaren in exponentiele groei. Naast groei in zakelijke klanten is het scoren van opdrachten in het overheidssegment dan ook onmiskenbaar één van de belangrijkste groeipijlers.”

Over IT creation:

Bij IT creation geloven wij dat IT de krachtbron is om succesvol te opereren. Met de diepgaande kennis van gedreven professionals bouwen wij aan het digitale fundament van organisaties. Als dé kennispartner van Dell EMC adviseren, implementeren en beheren wij IT-infrastructuren, die meegroeien met de behoeften van de klant. Voor meer informatie: ww2.itcreation.nl

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Ronald Ederveen
via 085-1110700.

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700