Bedrijven & organisaties

In de profit sector werken wij voor bedrijven en instellingen in Nederland. Van MKB tot multinationals. Wij hanteren geen branche specialisatie, omdat de eisen aan IT-infrastructuren in de basis in alle branches identiek zijn. Aspecten als: schaalbaar, flexibel, snel, 24×7 beschikbaar, veilig; er is niet één bedrijf of organisatie die met minder genoegen neemt. Natuurlijk wordt in een specifieke branche extra waarde gehecht aan een bepaald aspect. Wij geven in ons infrastructuur ontwerp hier dan extra aandacht aan. In vele marktsegmenten hebben wij een krachtige digitale motor geleverd. Met onze referenties tonen wij aan een betrouwbare IT-partner te zijn.

MKB bedrijven

Zorgeloos werken en steunen op een krachtige IT-partner, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Met onze infrastructuur oplossingen en managed services dienstverlening zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw IT.

Grootzakelijk

Een krachtige samenwerking, waarbij wij hoogstaande kennis bieden om een IT-infrastructuur en digitale werkplek te optimaliseren die centraal of decentraal geïmplementeerd en beheerd wordt.

Multinationals

Internationale standaardisatie van werkplekken en datacenters. Centraal vanuit Nederland geadviseerd, georganiseerd en beheerd. Specifiek voor u leveren en implementeren wij door vrijwel geheel de wereld.

IT-infrastructuren voor bedrijven & organisaties

Vanuit de digitalisering staan bedrijven en organisaties voor keuzes met betrekking tot hun IT-infrastructuur en de digitale werkplek. Wordt de IT-omgeving op locatie geplaatst en beheerd of wordt er gewerkt vanuit de cloud? Welke voorzieningen worden er beschikbaar gesteld voor het voorzien en faciliteren van de digitale werkplek voor werknemers? Om deze vragen te beantwoorden, dient er ook gekeken te worden naar het applicatie-landschap dat gebruikt gaat worden. Daarnaast worden er wensen en eisen uitgeschreven om de keuzes verantwoord te nemen.

IT advies voor bedrijven en organisaties

Wilt u contact met onze adviseurs en technisch consultants om meer te weten over de mogelijkheden en wat dit voor meerwaarde heeft voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact op en wij informeren u graag.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht