Overheid

Wij werken voor diverse (semi)overheidsinstanties, zoals lokale overheid, educatie en zorginstellingen en zelfstandige bestuursorganen. Veelal worden wij geselecteerd als IT-partner via Europese- of onderhandse aanbestedingstrajecten. Zowel op het gebied van datacenter- of netwerkoplossingen alsook als partner voor werkplekautomatisering.

Afhankelijk van de uitvraag bieden wij gestandaardiseerde of compleet op maat geconfigureerde oplossingen. Deze oplossingen leveren en installeren wij op basis van een best-practice projectplan, waarbij wij concreet invulling geven aan eisen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, zoals vastgelegd in onze ISO 14001 certificering.

Lokale overheid

Betrouwbaar en veilige IT-omgevingen die altijd bereikbaar zijn voor burgers en ambtenaren. Op basis van uw bestek en programma van eisen bieden wij een unieke oplossing op het gebied van datacenter en/of netwerk infrastructuren en werkplekken.

Educatie

De educatiemarkt verandert in razend tempo. Van klassikaal naar projectmatig werken. Gebruik van digitale les hulpmiddelen en "blended learning" programma's, zorgen ervoor dat IT bij educatie instellingen een belangrijke centrale rol krijgt.

ZBO's

Zelfstandige bestuursorganen moeten ook voldoen aan de aanbestedingsregels. Via marktconsultaties helpen wij graag met onze jarenlange ervaring om tot een scherp gedefinieerd bestek te komen. U wilt tenslotte zodanig aanbesteden dat u maximaal profiteert van de kennis in de markt en geen partij meerjarig selecteert op basis van een lijstje/prijsje uitvraag.

Kennis van IT en aanbesteden!

Aanbestedingsplichtige organisaties verwachten een partner te selecteren die hen meerjarig gaat helpen bij veelal lastige IT-vraagstukken. Het via een aanbestedingsprocedure selecteren van een IT-partner die capabel is en beschikt over de benodigde kennis is niet eenvoudig. Een scherp geschreven bestek, een reëel programma van eisen en relevante kwaliteit casuïstiek gecombineerd met een transparante beoordelingsmethodiek zorgen hiervoor. Onze tenderdesk heeft jarenlange ervaring en wil deze kennis graag in alle transparantie met u delen. IT creation schrijft graag in op IT-aanbestedingen waarbij diepgaande kennis benodigd is. Wij werken via een gedegen plan van aanpak dat vooraf wordt gescreend door technische pre-sales specialisten en projectmanagers, zodat wij na de definitieve gunning direct aan de slag kunnen met het succesvol implementeren van de benodigde oplossing. Met deze methodische aanpak zorgen wij ervoor dat uw digitale motor goed toegerust is om uw doelstellingen te realiseren.

Advies voor de lokale overheid

Wilt u contact met onze ervaren tenderdesk voor slimme tips of wilt u ons op een (onderhandse) aanbesteding attenderen? Neem contact op en wij informeren u graag.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lokale overheid?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht