Reken af met frustratie & bespaar tijd in beheer

Maak kennis met Dell EMC PowerStore X

Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het beheer van uw IT-infrastructuur? U bent niet de enige. Gelukkig is daar nu een oplossing voor.

Een compleet datacenter in één oplossing

Met PowerStore X brengt Dell EMC het beste van twee werelden bij elkaar: het gemak van hyperconverged en de snelheid van traditionele storage. En dat allemaal in één hardware storage oplossing.

Eenvoudig beheer

PowerStore X integreert standaard met VMware vCenter. Zo kunt u alles eenvoudig beheren vanuit één beheeromgeving.

Snelle toegang en lage latency

Dankzij PowerStore X AppsON kunt u VM’s lokaal op de storage draaien. Dit is een uniek feature van PowerStore X. Zo heeft u snelle toegang tot VM’s en voorziet u deze van de laagste latency.

4:1 Datareductie garantie

Uw data wordt gecomprimeerd en gededupliceerd, waardoor u minder opslagcapaciteit nodig heeft. Gegarandeerd.

99,9999% uptime

PowerStore X is ontwikkeld voor zes negens uptime. Hiervoor heeft Dell EMC de beste bewezen technologieën gecombineerd in één oplossing.

Ideaal voor kleine locaties

Bespaar tijd, geld en ruimte met een datacentrum in één apparaat. In tegenstelling tot andere hoog beschikbare oplossingen, neemt de PowerStore X in totaal slechts 2 rack units in beslag. Zeer geschikt voor organisaties die weinig ruimte hebben.

Kijk in de toekomst met CloudIQ

Met analysesoftware CloudIQ heeft u voorspellend inzicht in de status van de PowerStore X. Zo vertelt CloudIQ u vooraf wanneer een drive moet worden toegevoegd of vervangen.

Optimale performance & Efficiency

De supersnelle PowerStore X biedt optimale applicatieperformance, efficiency en extra snelle aadtijden dankzij End-to-End NVMe en dubbele controllers.

Snelle rebuilds

Valt er een drive uit? Dan werken verschillende drives samen om uw data razendsnel weer te herbouwen.

Enthousiast geworden?

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Dell EMC PowerStore X.

Neem contact op

Wellicht vraagt u zich nu nog af..

Kost het me tijd om te werken met een nieuwe oplossing?

Werkt u al met VMware? Dan kunt u eenvoudig direct aan de slag. PowerStore X integreert standaard met VMware. U beheert PowerStore X eenvoudig vanuit vCenter.

Is de Dell EMC PowerStore X duur?

Nee. Hoewel de aanschaf best een investering is, scheelt de oplossing u enorm in de beheerkosten. Daarnaast is alles wat u nodig hebt inbegrepen. U hoeft dus geen extra budget reserveren voor de aanschaf van servers en switches. Bovendien heeft u, dankzij de 4:1 datareductie, minder opslagcapaciteit nodig. Dit alles zorgt er samen voor dat u uiteindelijk niet meer of zelfs minder kosten maakt dan bij alternatieve oplossingen. En bij een beperkt budget in financiering tegen zeer gunstige voorwaarden ook mogelijk.

Kost implementatie van PowerStore X veel tijd?

Nee, alle componenten in PowerStore X zijn al op elkaar afgestemd en PowerStore X is standaard geïntegreerd met VMware. Initiële configuratie verzorgen wij voor u en is in de meeste gevallen in een kwartier gedaan. Hierna kunt u PowerStore X beheren vanuit vCenter.

PowerStore X is een nieuwe technologie. Hoe weet ik dat het doet wat wordt beloofd?

Een nieuwe oplossing implementeren, die zich eigenlijk nog moet bewijzen, kan voelen als een risico. Dell EMC is wereldwijd marktleider op het gebied van storage. Bij de ontwikkeling van PowerStore X zijn technologieën gebruikt die zich in andere oplossingen al effectief hebben bewezen. Denk aan Dell EMC Compellent SC Series, Unity en XtremIO.

Bekijk hier 4 redenen om voor Powerstore te kiezen.

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht