Werkplek hardware

De ontwikkelingen gaan razendsnel; smartphone, tablet, hybride laptop, mobile workstation, ruggedized laptop, desktop, thin client: de keuze is zeer uitgebreid en complex. Hoe gaat u zo efficiënt en productief mogelijk werken? En met welke werkplekinrichting werken uw medewerkers het meest prettig en daarmee het meest productief? En voldoet uw werkplek aan alle ARBO-eisen? Ontdek de mogelijkheden.

Werknemers hebben hun eigen wensen en eisen voor hun werkplek. Dat vraagt om een ruime keuze voor de invulling van deze werkplek en daarvoor biedt IT creation een webshop op maat aan onze klanten. Met een zelf gekozen assortimentsvoorkeur en voor scherpe prijzen.

Standaardisering

Keuzestress? Dat is op zich niet zo gek in de IT wereld, waarin zoveel aanbod is. Standaardiseren maakt het overzichtelijk en daarbij is het maar goed om een kennispartner te hebben die u helpt bij het kiezen van de juiste werkplekvoorzieningen.

Configuratie, uitrol, inruil

U wilt uw werkplek liefst direct kunnen inzetten. Wij pre-configureren en testen uw werkplek conform uw wensen, zorgen dat uw software image is geïnstalleerd en dat uw CMDB vooraf wordt gevuld. Ook laden wij de batterij van uw laptop of tablet vooraf op. De volledige uitrol bij u op locatie, inclusief inname van uw verouderde hardware verzorgen wij graag voor u.

Webshop op maat

Maak uw fysieke werkplek compleet en houdt deze altijd up to date met het gebruik van een op uw wensen aangepaste webshop voor alleen uw organisatie. U bepaalt welk assortiment u ziet in de webshop en welke voorkeursopties u kiest. Wel zo makkelijk.

Werkplek inrichting

Een prettige werkplek die aansluit op het soort werk dat moet worden verricht zorgt voor hoge medewerker tevredenheid en hoge productiviteit. Voldoet uw werkplekinrichting hier nog aan? Is een mobiele werkplek noodzakelijk of leidt een vaste werkplek met twee beeldschermen juist tot meer productiviteit? Natuurlijk is de keuze van een device van invloed voor de productiviteit, flexibiliteit en werkplezier van uw medewerkers. Daarom zijn trends als Bring Your Own Device (BYOD) of Choose Your Own Device (CYOD) sterk in opkomst. IT creation helpt u graag met het maken van de juiste keuze en helpt u ook met het beheer van uw werkplekomgeving. Samen zoeken wij naar de beste inrichting, waarbij wij rekening houden met ARBO-eisen en de voorkeuren van medewerkers.

Werkplek advies

Hulp nodig bij het kiezen van een laptop, desktop, thin client in uw persoonlijke bestel portal of wilt u advies over het innovatief inrichten van uw werkplekomgeving met randapparatuur en accessoires? Eén van onze verkoopspecialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze tegen een marktconforme prijs.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplek oplossing voor uw organisatie?

Eén van onze werkplek specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!