Data Storage

Bent u op zoek naar een nieuwe IT storage oplossing? Dan wilt u vooraf uw datamanagement goed op orde hebben. Weet u nog niet welke datastromen er binnen uw organisatie zijn? Met behulp van dataclassificatie krijgt u inzicht en bepaalt u de prioriteit van uw dataopslag. Zo weet u hoe u uw data omgeving moet inrichten en welke IT storage systemen en software hierbij horen.

Bent u zich nog aan het oriënteren of wilt u concreet stappen gaan zetten? Wij raden u in ieder geval aan om de informatie over data classificatie te lezen. Heeft u al precies voor ogen welk type storage u nodig heeft voor de verschillende data classes en bent u op zoek naar de best passende oplossing? Neem dan contact op voor actueel advies of klik verder op de onderstaande oplossingen.

Lees meer over data classificatie

Data storage configuratie advies

IT creation Excellence in Storage Sales

Voor het jaar 2021 heeft IT creation als Titanium Partner van Dell Technologies de Partner Award “Excellence in Storage Sales” gewonnen. Daarmee is IT creation in Nederland uitgeroepen tot beste IT kennispartner op het gebied van Dell EMC storage oplossingen.

“IT creation wint voor 5e jaar op rij een Dell Technologies Partner Award”

Laat u deskundig adviseren over de verschillende Dell EMC storage oplossingen. Het is een belangrijke keuze voor goed datamanagement van uw organisatie in de komende jaren.

 

Vraag Dell EMC storage advies aan

 

Excellence in Storage award

Verschillen in Storage oplossingen

Storage inrichting

De snelste en meest betrouwbare toegangsvorm tot uw data.

Het is steeds belangrijker om snel en veilig bij uw informatie te komen. Waar het vroeger vaak seconden duurde voordat een programma of bestand opgestart was, kan dit nu in nanoseconden met het NVMe protocol. Maar wat is NVMe en waarom gebruikt niet iedereen NVMe? Waarom moet uw organisatie voor het NVMe protocol kiezen en niet voor een oudere protocol versie met een lagere prijs?

Meer over NVMe dataoverdracht

Hybride Storage omgeving – Hybride Infrastructuur

Wilt u makkelijk workloads kunnen verplaatsen tussen IT infrastructuur op locatie (on-premises) en de cloud of zelfs tussen meerdere clouds? Wilt u workloads opslaan, waar ze de meeste waarde genereren tegen de laagste kosten? En wilt u profiteren van de voordelen van zowel cloud als on-premises oplossingen?

Iedere organisatie met een eigen IT omgeving komt soms voor het moment van een IT-infrastructuur upgrade te staan. En dan is de belangrijkste vraag: gaat u dit doen op uw eigen locatie, gehost in een datacenter of in de cloud? IT infrastructuur op eigen locatie of in de cloud heeft allebei voor- en nadelen.

Eenvoudig een hybride IT infrastructuur realiseren