IT creation

Over ons

IT creation wil bedrijven en instellingen in Nederland voorzien van innovatieve IT-infrastructuur oplossingen, die het fundament vormen van hun bedrijfsvoering. Wij bedenken, installeren en beheren uw digitale motor, waarmee u succesvol kunt zijn. Onze medewerkers zijn allen professionals in hun vakgebied en dragen graag hun steentje bij aan uw en ons succes. Bij een ambitieus IT-kennis bedrijf als IT creation past een cultuur, waarin iedere medewerker zich persoonlijk wil blijven ontwikkelen, met plezier wil werken, interessante vraagstukken wil oplossen en bovendien vol overgave wil werken om het gewenste resultaat te behalen.

Wij zijn gevestigd in Papendrecht, maar zijn actief in heel Nederland voor zowel MKB als grootzakelijke bedrijven en overheidsinstellingen. Wij werken volgens onze kernwaarden en hechten veel waarde aan de kennis en kunde van onze werknemers.

Met trots omschrijven wij onze visie als volgt:
“Wij geloven dat IT de digitale motor is om als organisatie succesvol te zijn. Daarom bouwen wij met diepgaande kennis van gedreven professionals aan het fundament van de bedrijfsvoering van organisaties. Wij adviseren, implementeren en beheren innovatieve IT-infrastructuren, die meegroeien met uw behoeften”.

Onze werkwijze

Korte lijnen zorgen voor vlot, helder en eenduidig communiceren. Dat typeert onze werkwijze volgens onze klanten. Daarbij onderscheiden wij ons met diepgaande technische kennis van IT-infrastructuren en zijn we flexibel zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de IT oplossing of het beheerproces.

handschake@1x

Kwaliteit

Uw partner die alleen tevreden is met 100% kwaliteit. Onze ISO certificering helpt ons om de kwaliteit van onze dienstverlening op consistente hoogte te borgen.

1
shield@1x

Energiek

Werken met een positieve klantgerichte instelling zorgt voor energie, responsiviteit, proactiviteit, gedrevenheid. U staat als klant voorop!

2
pc@1x

Altijd aan

Onze klanten kunnen 24x7 op ons rekenen. Of het nu gaat om een snelle offerte, een spoedlevering, een acute verstoring. Wij zetten graag die extra stap.

3

Onze kernwaarden

'Altijd aan' is het beeldmerk van IT creation en daarmee ook onze belangrijkste kernwaarde. We hebben zes aanvullende kernwaarden om onze kennis en kunde te onderschrijven. Dat geldt zowel intern als extern.

handschake@1x

Afspraak = afspraak

report@1x

Kwaliteit voor kwantiteit

travel@1x

Samen uit, samen thuis

mind-gears@1x

Vol overgave

icon-1@1x

Ons kent ons

universe@1x

Energiek

Altijd op de hoogte blijven van IT creation? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief
*
reCAPTCHA

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vertel ons in een paar woorden wat u wilt weten en wij nemen direct contact met u op.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht