Zakelijke laptops

Bent u op zoek naar zakelijke laptops voor uw organisatie? Er zijn veel modellen en u zoekt de best passende zakelijke notebook. Waarschijnlijk wilt u er meerdere tegelijk inkopen. IT creation is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogste partner status. Dell heeft een breed en diep aanbod notebooks. Als zakelijk specialist adviseren, configureren, offreren en leveren wij u de best passende zakelijke laptops.

Laptop configuratie advies

Persona configurator / gebruikerstoepassing

Bent u op zoek naar een zakelijke laptop, maar weet u niet goed welke u moet hebben?

In plaats van de standaard gedachte vanuit de eigenschappen van een laptop hebben wij de selectie omgedraaid. Wij denken vanuit een situatie waar u zich in bevindt. Op basis van deze gedachte en feedback van onze klanten hebben wij voor uw gemak een selectie opgesteld van de beste Dell laptops voor uw situatie.

Werkgebieden - Personas

Voordelen van IT creation als uw laptop partner

Wanneer u kiest voor IT creation als u partner voor Dell laptops, kiest u voor meer dan alleen een leverancier van laptops.

IT creation helpt u graag met al uw IT vraagstukken. Naast hardware zijn wij ook specialist in het adviseren, configureren en leveren van uw IT infrastructuur en kunnen wij uw beheertaken overnemen. Van het incidenteel ondersteunen tot het volledig uitbesteden van uw IT omgeving, met Managed Services en zijn wij aanbieder van private cloud. 

Partner voor al uw IT vraagstukken

Van hardware en infrastructuur tot Managed Services en Managed Cloud.

Kennishuis

Wij houden onze kennis up-to-date en delen onze kennis.

Toegewijd en betrouwbaar

Bij ons bent u geen nummertje of een project.

Zakelijk laptop advies

Heeft u meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste Dell laptop of weet u precies wat u wilt?

Kiest u voor de de meest verkochte serie; de Dell Latitude, voor de krachtigste serie; de Dell Precision, voor de high-end looks en design van de Dell XPS serie of voor de productiviteit van Dell Vostro?
Speciaal voor u hebben wij de series kort uitgelegd in het artikel; Dell laptop series. In dit artikel ziet u de verschillen en de mogelijkheden van de Dell Latitude, Dell Precision en Dell XPS series.

Dell Laptop Serie

Dell laptop Series