Zakelijke laptops

Bent u op zoek naar zakelijke laptops voor uw organisatie? Er zijn veel modellen en u zoekt natuurlijk de best passende notebook. Waarschijnlijk wilt u er ook meerdere tegelijk inkopen. IT creation is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogste partner status en beschikt over de beste inkoopcondities. Dell beschikt over een breed en diep assortiment aan notebooks. Als zakelijk specialist adviseren, configureren, leveren, onderhouden en beheren wij uw werkplek infrastructuur.

Laptop configuratie advies

Persona configurator / gebruikerstoepassing

Bent u op zoek naar een zakelijke laptop, maar weet u niet goed welke u moet kiezen?

In plaats van de standaard selectiemethodiek op basis van productspecificaties te gebruiken, hebben wij de selectiemethode omgedraaid. Wij denken vanuit de werkomgeving waar u of uw medewerkers zich in bevinden. Vanuit deze gedachte en de gebruik feedback van onze klanten, hebben wij voor uw gemak een selectie opgesteld van de beste Dell laptops voor uw specifieke gebruikssituatie.

Werkgebieden - Personas

Voordelen van IT creation als uw laptop partner

Wanneer u kiest voor IT creation als u partner voor Dell laptops, kiest u voor meer dan alleen een leverancier van laptops.

IT creation helpt u graag met de pre-configuratie en uitrol en de inname van uw verouderde apparatuur en het onderhoud en beheer van uw werkplekomgeving. Van het incidenteel ondersteunen, het via Managed Services remote beheren van uw IT omgeving tot het volledig as a Service aanbieden van uw IT omgeving vanuit onze eigen private cloud. 

Partner voor al uw IT vraagstukken

Van hardware en infrastructuur tot Managed Services en Managed Cloud.

Kennishuis

Wij houden onze kennis up-to-date en delen onze kennis.

Toegewijd en betrouwbaar

Wij vragen niet om u klantnummer, u voelt zich bij IT creation nog ouderwets klant.

Beheer uw IT werkplekken met Intel vPro

Vereenvoudig en verbeter het beheer van IT werkplekken met Intel vPro® voor organisaties. vPro heeft intelligente functies die helpen om voor nu en in de toekomst een veilige en krachtige IT werkplek omgeving te creëren.  Zo kunnen teams naadloos met elkaar samenwerken voor meer productiviteit.

  • Meerlaagse beveiligingsfuncties

  • Professionele prestaties

  • Volledig beheer op afstand

Intel vPro built for business

Meer over Intel vPro