Zakelijke laptops

Bent u op zoek naar zakelijke laptops voor uw organisatie? Er zijn veel modellen en u zoekt natuurlijk de best passende notebook. Waarschijnlijk wilt u er ook meerdere tegelijk inkopen. IT creation is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogste partner status en beschikt over de beste inkoopcondities. Dell beschikt over een breed en diep assortiment aan notebooks. Als zakelijk specialist adviseren, configureren, leveren, onderhouden en beheren wij uw werkplek infrastructuur.

Laptop configuratie advies

Persona configurator / gebruikerstoepassing

Bent u op zoek naar een zakelijke laptop, maar weet u niet goed welke u moet kiezen?

In plaats van de standaard selectiemethodiek op basis van productspecificaties te gebruiken, hebben wij de selectiemethode omgedraaid. Wij denken vanuit de werkomgeving waar u of uw medewerkers zich in bevinden. Vanuit deze gedachte en de gebruik feedback van onze klanten, hebben wij voor uw gemak een selectie opgesteld van de beste Dell laptops voor uw specifieke gebruikssituatie.

Werkgebieden - Personas

Voordelen van IT creation als uw laptop partner

Wanneer u kiest voor IT creation als u partner voor Dell laptops, kiest u voor meer dan alleen een leverancier van laptops.

IT creation helpt u graag met de pre-configuratie en uitrol en de inname van uw verouderde apparatuur en het onderhoud en beheer van uw werkplekomgeving. Van het incidenteel ondersteunen, het via Managed Services remote beheren van uw IT omgeving tot het volledig as a Service aanbieden van uw IT omgeving vanuit onze eigen private cloud. 

Partner voor al uw IT vraagstukken

Van hardware en infrastructuur tot Managed Services en Managed Cloud.

Kennishuis

Wij houden onze kennis up-to-date en delen onze kennis.

Toegewijd en betrouwbaar

Wij vragen niet om u klantnummer, u voelt zich bij IT creation nog ouderwets klant.

Zakelijk laptop advies

Heeft u meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste Dell laptop of weet u precies wat u wilt?

Kiest u voor de meest verkochte serie; de Dell Latitude, voor de krachtigste serie; de Dell Precision, voor de high-end looks en design van de Dell XPS serie of voor de productiviteit van de Dell Vostro?
Speciaal voor u hebben wij de series kort uitgelegd in het artikel; Dell laptop series. In dit artikel ziet u de verschillen en de mogelijkheden van de Dell Latitude, Dell Precision en Dell XPS series.

Dell Laptop Serie

Dell laptop Series