IT advies diensten

Uw organisatie profiteert van een IT-omgeving die past bij uw doelstellingen en groeiambities. Om dit te realiseren is uitgebreide kennis van alle IT-domeinen noodzakelijk. Van IT-architectuur tot compleet inrichten van IT-infrastructuren. Van datastroom analyse tot advies bij de keuze voor hardwarecomponenten. Hierbij komt nog de keuze voor het inrichten van een infrastructuur op uw eigen locatie of dit als een dienst af te nemen uit de cloud.

IT creation helpt u bij al deze lastige vraagstukken met strategisch-, architectuur- en configuratie advies om tot een betrouwbare, schaalbare, flexibele en veilige IT-infrastructuur en werkplekinrichting te komen. Daarbij kijken wij naar de wensen en eisen van uw organisatie, maar ook naar de laatste IT-innovaties.

Kennis

Met diepgaande kennis van het inrichten, installeren en beheren van IT-infrastructuren, zowel bij u op locatie alsook vanuit een (hybride) cloud oplossing., helpen wij u met het nemen van belangrijke keuzen.

Ervaring

Ervaring is misschien nog wel belangrijker dan kennis. Wij realiseren al ruim 15 jaar bij een groot aantal klanten innovatieve IT-infrastructuren. Tevreden referenties zeggen meer dan een diploma of certificaat.

Sterke partners

Samen staan wij sterk! Daarom werken wij met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers die samen met IT creation kwalitief krachtige oplossingen implementeren.

IT kennishuis

Om diepgaande kennis te verkrijgen van innovatieve IT-oplossingen investeren wij continu in trainingen, opleidingen en proeftuinen voor kennis in theorie en de praktijk. IT creation is een IT-kennishuis en kiest voor bepaalde specialismen, zodat wij aantoonbare meerwaarde hebben als wij worden benaderd. En voor aanpalende IT-domeinen werken wij samen met even gespecialiseerde business partners. Dat is waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben; een IT-partner met diepgaande kennis die onderscheidende kennis en ervaring biedt, waardoor zij snel verder kunnen met de digitalisering van hun organisatie.

IT advies

Op zoek naar deskundig IT advies? Vraag onze gespecialiseerde adviseurs en consultants voor advies over uw IT strategie voor de komende jaren of welke architectuur en configuratie maximaal tegemoet komt aan uw eisen en wensen. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en investeringen die daarmee gepaard gaan om de beste keuze te maken voor uw organisatie.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze IT advies diensten voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht