Hyperconverged

Bedrijven en organisaties zijn op zoek naar vereenvoudiging van hun IT-infrastructuur. In het (recente) verleden werd gezocht naar best-of-breed oplossingen gebaseerd op allerlei verschillende infrastructuur componenten. Tegenwoordig is de trend: complete af-fabriek geïntegreerde infrastructuur systemen met optimaal op elkaar afgestemde componenten. Hyperconverged noemen we dit. Het vermindert de complexiteit van uw beheer en onderhoud. Versnel uw bedrijfsresultaten en transformeer uw infrastructuur naar hyperconverged.

Minder beheer

Bij een hyperconverged systeem zijn alle componenten in één systeem geïntegreerd. Systeemupdates, beheer en onderhoud kunnen eenvoudig worden uitgevoerd.

Slimme investering

Hyperconverged staat voor optimale schaalbaarheid en beschikbaarheid. Weinig downtijd voor systeem uitbreidingen, updates en onderhoud. Met deze optimale beschikbaarheid zorgt u dat uw business altijd door kan. Een slimme investering!

Innovatief

Een vooruitstrevende flexibele organisatie beschikt graag over de nieuwste bewezen IT-technologieën. Met een hyperconverged systeem zorgt u ervoor dat uw business over een flexibele en schaalbare IT-infrastructuur beschikt, klaar voor veeleisende toepassingen.

Moderne infrastructuur

Wat voorheen groot was, is heden ten dage klein, iets wat ingewikkeld was, moet nu vooral eenvoudig. Daar is hyperconverged een goed voorbeeld van en past daarom perfect in een moderne infrastructuur. Bij het vaststellen van de vereiste systeem omvang en functionaliteiten, het ontwerpen en de implementatie van een hyperconverged infrastructuur is uitgebreide kennis en ervaring nodig. IT creation helpt u graag met het ontwerp en sizing van uw hyperconverged systeem. En natuurlijk zorgen onze eigen engineers ervoor dat het systeem bij u op locatie wordt geïnstalleerd, data wordt gemigreerd en uw verouderde datacenter hardware milieuvriendelijk wordt afgevoerd.

Hyperconverged advies

Bent u benieuwd naar een hyperconverged opstelling in uw IT-infrastructuur? Ontdek de mogelijkheden en kijk samen met een technisch pre-sales adviseur van IT creation naar de mogelijkheden. Breng uw IT-omgeving naar een hoger niveau met een hyperconverged inrichting.

Neem contact op, wij informeren u graag over de ongekende mogelijkheden.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van storage voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+ 31 (0) 85 111 0700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!