Projectmanagement

Een gestructureerde projectaanpak gebaseerd op bewezen methodieken, zoals InFraMe® of PRINCE® en uitgevoerd door ervaren gecertificeerde projectleiders: bij IT creation is dit de manier om installatie- en/of migratieprojecten binnen de tijd en budget uit te voeren en op te leveren met een hoge klanttevredenheid score. Onze methodiek kenmerkt zich door het zorgvuldig opzetten van een projectorganisatie, een heldere scope, intensieve communicatie en verslaglegging en strakke sturing op deadlines en budget. Met een eenvoudig toe te passen, op vier pijlers gebaseerd model, helpen wij bij de aanpak en sturing van infrastructuurprojecten. Onze projectleiders beheersen deze methodiek tot in de puntjes.

Uitgebreide ervaring

Onze projectleiders hebben op basis van hun kennis en uitgebreide ervaring projectmanagement expertise opgebouwd zodat uw project binnen de afgesproken tijd en budget op te leveren. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een kwalitatief goed project.

Methodisch werken

U wenst zekerheid over het verloop van uw installatie of migratie project. Daarom werken wij met bewezen succesvolle projectmethodieken als InFraMe® of PRINCE®. Dit zorgt ervoor dat uw methodisch wordt uitgevoerd waardoor deze binnen afgesproken tijd en budget worden uitgevoerd.

Toegankelijk aanspreekpunt

Uitgebreide, heldere communicatie is voorwaardelijk voor een hoge klantbeleving. tijdens het project. Onze projectleiders zijn altijd aan!

Projectmanagement IT infrastructuren

Succesvol projectmanagement start met goed onderzoek naar de huidige situatie om vervolgens via een bewezen methode een projectplan en -aanpak te ontwikkelen. PRINCE2® en InFraMe® zijn succesvolle methoden voor het uitvoeren van IT-infrastructuur projectmanagement. Met deze methodische aanpak zorgen wij ervoor dat uw digitale motor goed toegerust is om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Projectmanagement advies

Wilt u contact met onze projectleiders om meer te weten over de door ons gebruikte projectmanagement methodieken en wat dit voor meerwaarde heeft voor uw projecten? Neem contact op en wij informeren u graag over deze bewezen succesvolle projectaanpak.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van project management voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht