Moderne werkplekken

De afgelopen jaren zijn de werkplek behoeftes erg veranderd. Een moderne werkplek is niet langer een bureau en een computer. Het is een digitale werkomgeving die overal beschikbaar is. Er wordt meer dan voorheen locatie onafhankelijk gewerkt, vanaf huis of op kantoor. Waar je ook bent, je medewerkers moeten gebruik kunnen maken van alle bestanden, databases en applicaties.

Het ondersteunen van gebruikers met een goede moderne werkplek is van essentieel belang om het volledige potentieel van uw medewerkers te benutten. Dit vraagt om een werkplek model die het beste past bij deze veranderde behoefte, namelijk een moderne en digitale werkplek. Een werkplek in cloud.

Moderne werkplek in de cloud

Het grootste voordeel van werken in de cloud is slimmer werken en efficiëntie. Gebruikers kunnen op elk moment, op elke plaats inloggen en zo hun bestanden, databases en applicaties gebruiken. Bovendien kunnen zij deze delen met andere medewerkers en binnen een beveiligde omgeving zorgeloos aan het werk.  Uw bedrijf hoeft niet te investeren in fysieke hardware zoals servers en is daardoor ook milieuvriendelijker. Wilt u meer licenties? Dat schaalt u makkelijk op.

Vanuit IT creation hebben wij twee typen digitale werkplekken ontwikkeld, gebaseerd op bewezen standaarden. Afhankelijk van het profiel en wensen vanuit de organisatie kan er gekozen worden voor één standaard of een mix van beide oplossingen.

IT creation premium werkplek

De IT creation premium werkplek biedt organisatie en gebruikers een veilige online werkomgeving die vanaf elk gewenst systeem of locatie benaderd kan worden. Het is ook daarnaast ook uitermate geschikt voor organisaties die buiten Nederland een zelfde uniforme werkwijze willen hanteren.

In tegenstelling tot de Microsoft 365 werkplek staat het werken vanuit de IT creation cloud centraal. Hierbij garanderen we dat de data in Nederlandse datacenters wordt opgeslagen. Door centraal in te loggen is de werkplek ervaring op elk device en vanaf elke gewenste locatie gelijk. Met als extra mogelijkheid om grafische acceleraties toe te passen voor zwaardere applicaties.

Kortom, een moderne oplossing voor traditionele apps. Zonder concessies te doen aan flexibiliteit en gebruikersgemak. En met de hoogste securitystandaarden om uw belangrijke data te beveiligen.

veilige moderne werkplek                  Managed by IT creation

Microsoft 365 werkplek

De Microsoft 365 werkplek is een moderne werkplek gebaseerd op Microsoft standaarden. De functionaliteiten die binnen deze werkplek worden
aangeboden zijn afhankelijk van het type MS365 licenties die worden afgenomen.

De werkplek typeert zich doordat er lokaal op een device wordt gewerkt. Data wordt opgeslagen binnen de Microsoft cloud en kan locatie-onafhankelijk op
je eigen device worden benaderd. Door het inzetten van de security tools van Microsoft en IT creation wordt er een veilige werkplek gecreëerd die voldoet
aan de laatste standaarden.

De Microsoft 365 werkplek heeft als uitgangspunt het bevorderen van productiviteit en gebruikers tevredenheid binnen uw organisatie. Zonder security en dataveiligheid uit het oog te verliezen.

Microsoft werkplek-1        Microsoft logo

IT creation premium werkplek

IT creation premium werkplek

Kenmerken van deze oplossing:

  • Geschikt voor zowel tradiotionele als moderne apps
  • Grafische acceleratie voor zwaardere applicaties
  • Centraal beheerd en device onafhankelijk
  • Data wordt centraal opgeslagen op de servers van ITc

Offerte aanvragen

Microsoft® Werkplek

Microsoft werkplek

Kenmerken van deze oplossing:

  • Standaard kantoor omgevingen
  • Weinig legacy applicaties
  • Vooral SaaS diensten
  • Gebruikers hebben allemaal een eigen device

Offerte aanvragen

Hoe ziet een veilige moderne werkplek eruit?

De afgelopen jaren zijn bedrijven steeds meer gaan focussen op de moderne werkplek. Door ontwikkelingen als het grotere aantal (mobiele) apparaten en het vergrote aanvalsoppervlak zijn de cybersecurityrisico’s toegenomen. Het belang van een op en top veilige moderne werkplek is niet te onderschatten. De hamvraag: wat moet je als organisatie doen om de moderne werkplekken adequaat te beveiligen?.

Benieuwd? Lees dan ons artikel over de veilige moderne werkplek.

Hoe ziet een veilige moderne werkplek eruit?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze moderne werkplekken of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Laat het ons weten en neem contact op.

Contact opnemen