Storage as a Service (STaaS)

Data blijft exponentieel groeien, in hoeveelheid en in complexiteit. Ook het belang van data beschikbaarheid neemt toe. Belangrijk dus om uw data opslag volgens geldende regelgeving en optimale beschikbaarheid slim in te richten. Op basis van de gekozen IT infrastructuur wordt een gedegen data opslag service plan opgesteld en geïmplementeerd. Dit plan bevat ook gecombineerde services zoals Back-up, Dataprotection en Data Recovery. Het creëren van een flexibele, hoog beschikbare en veilige opslaginfrastructuur is een uitdaging voor IT-afdelingen van organisaties. Wij adviseren en helpen u graag.

Hoge beschikbaarheid

Uw data altijd en overal beschikbaarheid met de door uw gewenste snelheid.

Veilig en herstelbaar

Data moet veilig zijn opgeslagen en toegankelijk zijn. Bij calamiteiten moet data snel te recoveren zijn.

Kostenefficiënt

Een kostenefficiënte, flexibele en veilige storage infrastructuur die altijd tot uw beschikking staat vanuit ons datacenter.

Data als digitale brandstof

Big data en Artificial Intelligence zijn al jaren belangrijke trends. Applicaties genereren steeds meer data die op een veilige manier moeten worden opgeslagen en snel toegankelijk moet zijn. De eisen aan uw data opslag worden steeds hoger met regelgeving als AVG en HIPAA. Wij helpen u graag met het inrichten van een slimme data opslag die tegemoet komt aan uw eisen en voldoet aan de geldende regelgeving.

Storage advies

Een goed doordachte inrichting van uw storage infrastructuur is noodzakelijk om de zekerheid van zorgeloos werken met data te garanderen. Onze storage consultants zorgen hiervoor.

Neem contact op en één van onze storage consultants doet een data scan in uw omgeving en komt met een onderbouwd advies.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Storage as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!