Partner

Dell Technologies

Dell Technologies biedt als leverancier een breed portfolio van producten en oplossingen op het gebied van IT-infrastructuren en digitale werkplekken. Door dit ruime en complete aanbod is het mogelijk om een volledige IT-omgeving te hebben die geleverd wordt vanuit Dell Technologies producten en oplossingen met haar partners. IT creation is Titanium partner van Dell Technologies. De hoogst haalbare partnerstatus binnen het partner programma. Daarmee bezitten onze technische mensen hoogstaande kennis op het gebied van Dell EMC producten, diensten en oplossingen. Zij zijn daarin getraind en gespecialiseerd tot in de details, wat leidt tot een vakkundig en krachtig advies. Het is uniek dat wij als partner de hoogste partnerstatus hebben en daarbij een ‘Dell Technologies only’ beleid voeren om deze kennis te optimaliseren en toe te passen bij eindgebruikers.

logo

Oplossingsmogelijkheden

Heeft u interesse in oplossingen van Dell Technologies of heeft u Dell Technologies in uw IT omgeving toegepast? Wij staan u bij met diepgaande kennis om u van het beste advies te voorzien inclusief kunde op het gebied van configuratie en implementatie.

Neem contact op en laat u door onze consultants adviseren bij het optimaal inrichten van uw IT-omgeving.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze partner?

Vertel ons in een paar woorden wat u wilt weten en wij reageren binnen 2 werkdagen of neem zelf telefonisch contact op en wij helpen u direct.

Contact basis
*
reCAPTCHA

+31 (0) 85 111 0 700


Bel ons

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht