Partner

Dell Technologies

Dell Technologies biedt als wereldwijd toonaangevende IT-leverancier een breed portfolio van producten, software, oplossingen en services op het gebied van IT-infrastructuren, IoT en digitale werkplekken. Dell Technologies is als enige fabrikant in staat om uw complete informatiebehoefte te automatiseren. Uw complete IT-infrastructuur van één merk biedt zeker voordelen op het gebied van beheer en support. IT creation is Dell Technologies Titanium partner. De hoogst haalbare partnerstatus in het Dell partner programma. Onze technische mensen hebben uitgebreide kennis van, en ervaring met Dell EMC producten, diensten en oplossingen. Zij worden regelmatig getraind wat leidt tot een vakkundig en up-to-date advies. IT creation heeft als enige partner in Nederland een ‘Dell datacenter solutions only’ beleid, waardoor u voor uw datacenter oplossingen bij een echt Dell kennishuis terecht kunt.

logo

Oplossingsmogelijkheden

Heeft u interesse in oplossingen van Dell Technologies of heeft u Dell Technologies in uw IT omgeving toegepast? Wij staan u bij met diepgaande kennis om u van het beste advies te voorzien inclusief kunde op het gebied van configuratie en implementatie.

Neem contact op en laat u door onze consultants adviseren bij het optimaal inrichten van uw IT-omgeving.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze partner?

Vertel ons in een paar woorden wat u wilt weten en wij reageren binnen 2 werkdagen of neem zelf telefonisch contact op en wij helpen u direct.

Contact basis
*

+31 (0) 85 111 0 700


Bel ons

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht