Windows 11 Pro voor hybride werk

Wat maakt Windows 11 Pro zo goed voor het hybride werken? Krachtige beveiliging voor evoluerende bedreigingen,implementatie in een handomdraai en gemaakt voor productiviteit. Ontdek op deze pagina wat Windows 11 Pro voor u kan betekenen en op welke laptops het beschikbaar is.

 

Maak de overstap naar Windows 11 Pro

Uw wilt het beste voor de IT werkplekken van u en uw collega’s. Windows 11 Pro biedt:

  • Verbeterde beveiliging
  • Eenvoudige implementatie
  • Windows Update voor bedrijven
  • Snap lay-outs
  • Aangepaste bureaubladen
  • Veilig beheer

Krachtige beveiliging voor evoluerende bedreigingen Windows 11 Pro

Scherm je bedrijf af met de nieuwste Trusted Platform Module (TPM) 2.0-technologieën. Innovaties zoals pc’s met beveiligde kern en Microsoft Pluton bieden extra bescherming voor gegevensgevoelige scenario’s. Om de gebruikersgegevens en essentiële systeemfuncties te beschermen, zijn op virtualisatie gebaseerde beveiliging (VBS) en door hypervisor beschermde code-integriteit (HVCI) al ingeschakeld op nieuwe Windows 11-apparaten. Windows Defender System Guard helpt de integriteit van het systeem te beschermen en te handhaven. Pc’s met beveiligde kern worden geleverd met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Windows 11 ingeschakeld.

Meer zero-trust Windows 11

 

Eenvoudig te implementeren

Gebruik met vertrouwen en stroomlijn het beveiligingsbeheer met de apps en implementatietools die je al gebruikt. Apparaten eenvoudig implementeren en op afstand beheren met op de cloud gebaseerde beheertools zoals Microsoft Endpoint Manager, Azure Active Directory en Windows Autopilot. Werk slim met Windows 11 Pro met de meest toegankelijk Windows. Geoptimaliseerd voor onder andere Microsoft Teams.

Bekijk laptops met Windows 11 Pro

Wilt u ook het beste van beide werelden samen?

Biedt u en uw collega’s een optimaal en persoonlijk besturingssysteem met Windows 11 Pro. Intuïtief voor gebruikers. Makkelijk voor IT. Veilig voor iedereen. Blijf productief, op welke locatie je ook werkt. Ontdek meer.

Contact opnemen