Networking

Krachtige IT innovatief met elkaar verbinden zorgt ervoor dat u waar en wanneer u maar wilt op een veilige manier de beschikking heeft over uw digitale informatie. Networking is meer dan routers, switches, firewalls en kabels. Het zorgt letterlijk en figuurlijk voor de connectie met de wereld en het snel uitwisselen van informatiestromen. Daarvoor moeten er snelle, schaalbare en vooral veilige verbindingen tussen de systemen in uw netwerk en daarbuiten worden gerealiseerd. Open Networking biedt tal van mogelijkheden om uw IT-netwerk volgens uw wensen in te richten. Onze netwerk consultants informeren u graag over de voordelen van software defined networking en andere innovatieve netwerkoplossingen!

On premise

Het netwerk vormt de basis van een krachtige IT-infrastructuur. Een slimme netwerk architectuur zorgt voor snelheid, flexibiliteit redundantie en veiligheid.

Datacenter

Bij een cloud oplossing is de netwerk infrastructuur architectuur, inrichting en beheer essentieel, zodat u te allen tijde toegang heeft tot uw informatie en dus altijd kunt werken.

Netwerk as a Service

Bij het ontwerp en de inrichting van uw netwerk architectuur is uitgebreide kennis nodig om over een krachtig, veilig en snel IT-netwerk te beschikken. Met Netwerk as a Service nemen wij dat voor u volledig uit handen.

Netwerk infrastructuur

Uw netwerk infrastructuur is voor uw server- en storage omgeving de verbinder en versterker. Op basis van uw IT-infrastructuur architectuur wordt een netwerk ontworpen dat zorgt voor een snelle, schaalbare, redundante en veilige toegang tot uw applicaties en informatie. Wij adviseren u graag of en zo ja hoe in deze architectuur een draadloos netwerk veilig kan worden toegepast.

Netwerk configuratie advies

Uw netwerk architectuur bepaalt op basis van het aantal en soort workloads en datastromen welk type netwerkcomponenten en software moet worden ingezet. Bijvoorbeeld met behulp van software defined networking (SDN) zorgen wij ervoor dat uw netwerk flexibel kan omgaan met verschillende workloads. Eén van onze netwerkconsultants adviseert u graag en helpt u bij de inrichting van uw netwerkinfrastructuur.

Neem contact op en laat u door onze consultants adviseren bij het optimaal ontwerpen, inrichten en installeren van uw netwerkinfrastructuur.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van networking voor uw organisatie?

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!