Switches

Bent u op zoek naar nieuwe switches? Bijvoorbeeld om een nieuw netwerk te bouwen of om bestaande switches te vervangen? Een switch fungeert als controller en zorgt voor de noodzakelijke verbindingen in uw netwerk. Door slim en efficient data te prioriteren en hierna te distribueren, zorgen nieuwe switches voor verhoogde performance en productiviteit. Er bestaan twee soorten switches. Specifieke datacenter switch series en campus/branch switch series. Datacenter switches, de naam zegt het al, worden toegepast voor de cruciale verbindingen in uw datacenter infrastructuur. Campus/branch switches worden gebruikt in een gedistribueerde omgeving zoals meerdere bedrijfslocaties. IT creation helpt u bij de keuze voor de juiste switches en de configuratie hiervan. Onder andere door te kijken naar gewenste snelheden, aantal benodigde poorten en de beheermogelijkheden.

Vraag advies aan voor switches

Voordelen van Dell EMC PowerSwitch

  • Maakt verschillende software oplossingen mogelijk
  • Integreert met moderne hardware platforms
  • Helpt de huidige complexe procedures te automatiseren
  • Realiseert eenvoudig beheer van het netwerk

Het Dell EMC PowerSwitch-portfolio heeft flexibiliteit als uitgangspunt en maakt het mogelijk om netwerk architectuur aanpassingen door te voeren, zodat u soepel kunt migreren naar een software defined datacenter. Met Dell EMC PowerSwitches werkt u in de edge, vanuit de core of vanuit de cloud.

 

Kies voor het moderne IT netwerk

Het Dell EMC PowerSwitch portfolio stelt IT-afdelingen in staat om te helpen bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen, in plaats van het in stand houden van de IT omgeving. U kiest voor een netwerkinrichting die bij uw situatie past, bijvoorbeeld eenvoudig geautomatiseerd of juist geavanceerd beheer.

Meer informatie over netwerkinrichting

Meer informatie over Dell EMC SmartFabric Services

Core

Integreer datacenter-switch oplossingen die voldoen aan de eisen van moderne workloads en virtualisatieomgevingen, terwijl implementatie en beheer sterk worden vereenvoudigd.

Edge

Maximaliseer edge connectiviteit met geïntegreerde hard- en softwareoplossingen voor SD-WAN en andere gevirtualiseerde netwerkfunctionaliteiten.

Cloud

Maak cloudimplementaties eenvoudig met in HCI geïntegreerde PowerSwitch-oplossingen.