IT werkplek

Hybride werken. In vrijwel alle kennis beroepen wordt het, mede door de komst van Corona, toegepast. Het afwisselend thuiswerken, video vergaderen, werken onderweg of op kantoor, zorgt ervoor dat wij andere eisen stellen aan een werkplek. Makkelijk mee te nemen, krachtig, eenvoudig uitbreidbaar tot een volwaardige ergonomische werkplek, centraal te beheren en voorzien van geavanceerde beveiligingsopties. En niet te vergeten; een mobiele werkplek mag ook gewoon mooi zijn!

IT creation is uw kennispartner, leverancier en dienstverlener voor uw ideale werkplek. Advisering over gebruik en beheer, het maken van specialistische configuraties, het leveren en installeren van grote aantallen werkplekken bij u op kantoor of juist bij uw medewerkers thuis, het is ons dagelijks werk. Wij brengen uw werkplekeisen in kaart en bieden een complete oplossing met keuzeopties, waarbij allerlei aspecten benoemd zijn. Denkt u hierbij aan stroomverbruik, inzet beheertools, beveiligings-mogelijkheden, levering en installatie, retourname verouderde werkplekken etc.

Voordelen van een digitale / IT werkplek

Werken, waar en wanneer u wilt. U kiest voor een mobiele werkplek die berekend is op zijn taak. Afhankelijk van de toepassing en hoe vaak u onderweg bent, kiest u voor een tablet, 2-1 laptop of een 13” of 15” laptop. En mocht u veel werken in buitenomgevingen, dan kiest u voor een (semi-)ruggedized mobiel device.

Met slimme accessoires zoals een docking station, één of twee beeldschermen, een HD webcam en een ergonomisch toetsenbord en muis creëert u een ergonomisch verantwoorde kenniswerkplek, waarmee u moeiteloos langdurige online vergaderingen bijwoont.

Overal werken

Beheerbaar

Veilig

Werkgeluk

Werken wanneer u wilt

Eenvoudig uitbreidbaar

Download interessante whitepapers

Lees meer over de voordelen van een IT werkplek / digitale werkplek. Download de onderstaande whitepaper en ontdek ook andere interessante whitepapers.

Investeren of Device as a Service (DaaS)

Meer whitepapers

Wat is de beste zakelijke laptop?

Het thuiswerken en op afstand van kantoor werken heeft een enorme vlucht genomen. En wat is een flexibele werkplek zonder notebook? We zien een toename in de verkoop van laptops en voorafgaand daaraan ook meer behoefte aan advies. Wat de beste laptop is, is namelijk voor iedere gebruiker anders. De ene gebruiker wil de zwaarste berekeningen kunnen maken, de ander wil de zakelijke laptop ook als game computer gebruiken. En het bedrijf dat 200 laptops wil, stelt weer andere eisen, waarbij sommige personeelsleden flexibel werken in combinatie met bijvoorbeeld thuis studeren.

Welke Dell laptop is het best passend voor zakelijk gebruik?