1 op 1 serverconfiguratie advies nodig?

Op zoek naar een kort en bondig 1 op 1 advies over de juiste serverconfiguratie? Vraag het vrijblijvende gesprek nu aan en kom binnen 30 minuten tot een uur te weten welke geoptimaliseerde server u nodig heeft.

Datacenter workloads worden steeds specifieker en servers met CPU’s ontwikkelen zich steeds verder voor deze workloads. Geoptimaliseerde servers voor generieke datacenter workloads vragen andere eisen aan de processor dan Edge geoptimaliseerde servers. Wanneer wordt gebruik gemaakt van welke server configuratie en met welke specifieke CPU?

Bij AMD worden CPU’s ontwikkelt in meerdere workload richtingen, allen gebaseerd op het nieuwe Zen4 chipset architectuur. Een revolutie binnen het processor landschap. Hierbij maken de hoeveelheid aan cores het verschil in combinatie met specifieke features voor AI en Security.

 

Wat houdt het 1 op 1 advies over server configuratie in?

Tijdens de 1 op 1 sessie voor serverconfiguratie bespreken en bevragen we methodisch de volgende onderwerpen om tot het juiste advies te komen:

  • Routemap server / CPU ontwikkelingen
  • Voor welke workloads is of zijn de server(s) bedoeld?
  • Waar moet de server mee communiceren in het netwerk?
  • In welke omgeving staat het datacenter?
  • Wat zijn de technische eisen aan de server configuratie?
  • Wat zijn de gewenste prestaties van de server?
  • Welke features zijn belangrijk of wil men kunnen gebruiken?
  • Wat is de gewenste beheersituatie?
  • Is er een gewenste budgetrichtlijn?

Op basis hiervan kunnen wij analytisch bepalen hoe de server of meerdere servers ingericht dienen te worden met bijvoorbeeld een one-socket of two-socket CPU, GPU’s en/of dataopslag. Servers met AMD CPU’s kunnen door het aantal cores specifieke eisen aan de configuratie stellen om het beste resultaat te behalen. Laat u deskundig adviseren en vraag de 1 op 1 sessie aan.

Vraag 1 op 1 digitale afspraak aan

U wilt in een korte 1 op 1 sessie de juiste serverconfiguratie? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een 1 op 1 digitale afspraak in te plannen.

Aanvraag 1 op 1 adviesgesprek server configuratie
*


+31 (0)85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

In kaart brengen

Sinds 2013 is het energieverbruik van HCI oplossingen met wel 83% verminderd en is de energie efficiëntie met 29% verhoogd.

Advies uitbrengen

Het verminderen van de energie- en koelingsbehoeften van datacenters speelt een grote rol bij het verminderen van de CO2-voetafdruk van een organisatie.

Geoptimaliseerde server(s)

In 2013 waren er bijvoorbeeld zes servers nodig om te doen wat vandaag de dag mogelijk is met slechts één server.

 

Wilt u meer weten over optimale Edge IT omgevingen met AMD EPYC Siena processoren? 

Vraag whitepaper Edge server optimalisatie aan

 

Wilt u meer weten over AMD EPYC Zen 4 architectuur en verschillende workloads? 

Meer info over AMD EPYC Zen 4