ISO-certificaten

Het behalen van ISO-certificeringen helpt ons om onze bedrijfsprocessen in kaart te brengen, te beheersen en te verbeteren. Hiermee bent u verzekerd van een geborgd kwaliteitsniveau van onze producten, logistieke processen, projectaanpak en managed services dienstverlening. Bovendien zorgt deze kwaliteitsborging ook voor de continuïteit van onze dienstverlening.
IT creation staat altijd aan!

ISO 9001

Dit is ons fundamentele kwaliteitsmanagementsysteem voor de gehele organisatie. Door de inrichting van continue verbeterprocessen en met de wil en overtuiging om klanten echt centraal te stellen, zorgen wij ervoor dat u een optimale klantbeleving ervaart. Deze certificering zorgt ervoor dat wij onszelf continu uitdagen om te leren en te verbeteren.

ISO 27001

Het managementsysteem voor de beveiliging van uw en onze bedrijfsinformatie. Het is essentieel om de beveiliging en privacy te garanderen van klanten, medewerkers, bedrijfsinformatie en intellectuele bedrijfseigendommen. Wij leggen de lat hier voor onszelf bewust hoog, op beveiliging wordt niet bezuinigd.

ISO 14001

Het managementsysteem voor maatschappelijk verantwoord ondernemen op milieugebied. Met dit certificaat verzekeren wij klanten dat zowel onze organisatie en medewerkers alsook onze toeleveranciers een milieubewuste en ethische bedrijfsvoering hebben en zichzelf hierop continu uitdagen om hierin steeds beter te worden.

IT partner met ISO-certificering

Wij adviseren, leveren, implementeren en onderhouden hoogwaardige IT producten en diensten. Wij bieden ook een complete set aan managed services diensten. Klanten moeten hierop kunnen vertrouwen. Altijd en overal. Onze slogan is niet voor niets: “Altijd aan”. IT wordt steeds meer het kloppend hart van zowel productie- als dienstverlenende bedrijven. Het kunnen bieden van een vast en voorspelbaar hoog niveau van dienstverlening is dus cruciaal. Met onze ISO-certificaten en hierop gebaseerde procesinrichting van continue verbetering, bieden wij deze zekerheid voor onze klanten.

Meer over ISO-certificering

Bent u geïnteresseerd hoe wij onze dienstverlening hebben geborgd middels onze ISO-certificeringen en wilt u hierover meer weten?

Neem contact op en wij vertellen u graag meer hierover.

Contact opnemen

Meer weten over onze ISO-certificeringen?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!