ISO-certificering

Om continue kwaliteit te kunnen garanderen werken wij gestructureerd en methodisch volgens gedocumenteerde processen en werkinstructies. Het behalen van ISO-certificeringen helpt ons om onze bedrijfsprocessen in kaart te brengen, te beheersen en te verbeteren. Hiermee bent u te allen tijde verzekerd van een geborgd kwaliteitsniveau van onze oplossingen, logistieke processen, projectaanpak en managed services dienstverlening. Deze kwaliteitsborging zorgt voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
IT creation staat altijd aan!

ISO 9001

Dit is ons fundamentele kwaliteitsmanagementsysteem voor de gehele organisatie. Door de inrichting van continue verbeterprocessen en de wil en overtuiging om klanten echt centraal te stellen, ervaart u een optimale klantbeleving. Deze certificering zorgt ervoor dat wij onszelf continu uitdagen om te leren en te verbeteren.

ISO 27001

Het managementsysteem voor de beveiliging van uw en onze bedrijfsinformatie. Het is essentieel om de beveiliging en privacy te garanderen van klanten, medewerkers, bedrijfsinformatie en intellectuele bedrijfseigendommen. Wij leggen de lat voor onszelf bewust hoog, op beveiliging wordt niet bezuinigd.

ISO 14001

Het managementsysteem voor duurzaam ondernemen. Met dit certificaat verzekeren wij klanten dat zowel onze organisatie en medewerkers alsook onze toeleveranciers een milieubewuste bedrijfsvoering hebben en zichzelf hierop continu uitdagen om hierin steeds verder te gaan.

IT partner met ISO-certificering

Wij adviseren, leveren, implementeren, onderhouden en beheren hoogwaardige IT producten, oplossingen en managed diensten die u veel werk uit handen nemen. Klanten moeten hier altijd op kunnen vertrouwen. Onze slogan is niet voor niets: “Altijd aan”. IT wordt steeds meer het kloppend hart van zowel productie- als dienstverlenende bedrijven. Het kunnen bieden van een vast en voorspelbaar hoogwaardig dienstverleningsniveau is dus cruciaal. Met onze ISO-certificeringen en hierin vastgelegde procesinrichting bieden wij zekerheid voor onze klanten. Met de ambitie om het iedere dag nog weer beter te doen.

Meer over ISO-certificering

Bent u geïnteresseerd hoe wij onze dienstverlening hebben geborgd middels onze ISO-certificeringen en wilt u hierover meer weten?

Neem contact op en wij vertellen u graag meer hierover.

Contact opnemen

Meer weten over onze ISO-certificeringen?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht