Platform as a Service (PaaS)

Maak gebruik van een krachtig bestaand IT platform voor het onderbrengen van uw applicaties. Altijd veilig en snel bereikbaar. De PaaS oplossing van IT creation is gebaseerd op een state-of-the-art dubbel uitgevoerde IT infrastructuur van hoogstaande kwaliteit. Zonder dat u een hoge investering hoeft te doen, beschikt u over een schaalbare en veilige infrastructuur en u heeft ook geen zorgen over systeemupdates en andere belangrijke beheertaken. Op dat gebied wordt u volledig ontzorgt met professioneel beheer door het IT-kennishuis IT creation. Uw IT omgeving is altijd aan, flexibel in te zetten en overal vandaan te benaderen.

Krachtig platform

Het IT-platform van IT creation is zodanig ontworpen dat veel verschillende klanten veilig gebruik kunnen maken van een moderne infrastructuur die altijd aan is.

Altijd up to date

Omdat u gebruik maakt van ons state-of-the-art IT-platform heeft u geen zorgen over updates of onverwachte downtime.

Beheer van topniveau

Als IT-kennishuis beschikken wij over een professioneel beheerteam die uw IT omgeving op ons platform tot in de puntjes onderhoudt.

Platform as a Service als uw IT-infrastructuur

Met de keuze voor Platform as a Service kiest u voor het verplaatsen van uw IT infrastructuur naar ons Private Cloud platform, waarbij u gebruik maakt van ons krachtige datacenter en onze beheer expertise. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op uw business en u heeft geen eigen datacenter infrastructuur meer nodig.

Platform advies

De keuze voor de cloud en de keuze voor een Platform as a Service is geen kortstondige keuze. Hierbij past een eerlijk en gedegen advies op basis van hoogstaande kennis van IT infrastructuren zonder vooroordeel over de cloud.

Neem contact op en onze cloud specialisten organiseren graag een cloud workshop bij u op kantoor, zodat u alles duidelijk wordt.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Platform as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze cloud specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!