Servers

Processorsnelheid, i/o, cache en geheugen. Dit bepaalt in belangrijke mate het vermogen van de motor van uw IT-infrastructuur. Servers leveren de ‘power’ die nodig is voor een krachtige IT-infrastructuur. Servers zijn tegenwoordig zowel ‘fysiek’ en/of ‘virtueel’ geïnstalleerd in uw en/of ons datacenter en hebben vaak een specifieke taak: een file-, database- of webserver of een server waarop een ERP- of CRM-systeem draait. Een server is een cruciaal onderdeel van uw IT-infrastructuur en dient daarom snel, schaalbaar, veilig en 24×7 beschikbaar zijn. IT creation heeft alle kennis en ervaring in huis om u te adviseren welke server oplossing het beste bij u past.

On-premise

Een IT-infrastructuur op uw locatie, ook wel 'on-premise' genoemd, bestaat uit één of meerdere fysieke en/of virtuele servers. Dit vormt de kracht van de digitale motor.

Datacenter

Bij een IT-omgeving in de (private) cloud staan uw servers fysiek en/of virtueel in uw eigen of in ons datacenter. U kunt natuurlijk ook geheel gebruik maken van onze servercapaciteit.

Digitalisering

Ontdek wat de moderne mogelijkheden zijn van servers, die de kern van uw IT omgeving zijn. Met krachtige servers kunt u uw digitalisering realiseren en doorzetten voor nu en in de toekomst.

Fysieke servers

Fysieke servers zijn er in verschillende form factors, zoals ‘rack’, ‘tower’, ‘blade’ en ‘converged’. De afgelopen jaren zijn er veel innovaties op het gebied van server apparatuur geweest. De rekenkracht en met name de ‘density’ is spectaculair verbeterd, waardoor het energieverbruik, benodigde rack vloeroppervlak en warmte afgifte sterk zijn gereduceerd. Uw huidige servers zijn wellicht technisch nog voor hun taak geschikt, toch kan het financieel en beheer technisch interessant zijn uw huidige servers in te ruilen voor een nieuwe state-of-the-art serveroplossing. Onze consultants informeren u graag over de voor u relevante innovaties. En bent u overtuigd, dan krijgt u een interessant inruil voorstel en een scherpe offerte voor de aanschaf van nieuwe serverapparatuur of een financieringsvoorstel op basis van een vaste prijs per maand.

Server configuratie advies

Gebaseerd op het werk dat uw servers moet verrichten gaan onze consultants met hun uitgebreide kennis en ervaring aan de slag om met zorg uw nieuwe servers te configureren. Alleen dan kan uw server omgeving uw krachtige digitale motor worden.

Neem contact op en laat u door onze consultants adviseren bij het optimaal inrichten van uw IT-omgeving.

Contact opnemen

Meer weten over de nieuwe mogelijkheden van innovatieve server configuraties?

Eén van onze specialisten staan u graag bij.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!