Rackservers

Bent u op zoek naar een nieuwe rackserver? Omdat uw huidige rackserver inmiddels buiten garantie valt of omdat u de grens heeft bereikt van de bestaande servercapaciteit. Bouw dan een nieuwe digitale motor of breidt deze uit met rackservers en realiseer een nieuwe krachtige IT-omgeving.

Rackserver oplossingen

Kies voor een Dell EMC PowerEdge rackserver, aangedreven door Intel® Xeon® of AMD EPYC™ processoren. Deze servers zijn ontworpen om uw meest uitdagende workloads te verwerken, zowel autonoom alsook als onderdeel van uw gehele IT-infrastructuur. Deze rackservers kunt u met deskundig advies door IT creation laten configureren en bij ons aanschaffen. U kunt ervoor kiezen om de implementatie en het beheer van uw servers zelf te doen of uit te besteden aan IT creation. U heeft dan geen zorgen meer over updates of systeem meldingen, zodat u zich kunt concentreren op uw business.

Server advies aanvragen

Flexibel aanpasbaar

Speel in op de snel veranderende compute-eisen met een uiterst schaalbaar serverplatform. Dell EMC servers zijn ontworpen om technologische innovaties zoals processors, geheugen, netwerken en opslag te kunnen omarmen.

Autonome Infrastructuur

Benut uw zakelijke kansen met intelligente server systemen die onafhankelijk of in een geconnecteerde infrastructuur hun werk doen. U heeft realtime gedetailleerd inzicht in de systeemprestaties via een configureerbare management console.

Inspelen op verandering

Realiseer uw digitale transformatie met een flexibele en schaalbare infrastructuur die ontworpen is voor veilige dataverwerkingen. Uw Dell EMC rackservers hebben de mogelijkheid om potentiële bedreigingen te voorspellen.