Infrastructure as a Service (IaaS)

Met onze IaaS-oplossing krijgt u een eigen serveromgeving, maar dan in ons datacenter. Deze IT-omgeving staat altijd aan, is schaalbaar met de groei van een organisatie en veilig vanaf iedere locatie te benaderen valt. Wanneer u gebruikmaakt van IaaS, dan kunt u kiezen voor een eigen (dedicated) omgeving of een shared platform. Wij richten de omgeving in en zorgen ervoor dat deze proactief wordt beheerd. Zo kunt u zich focussen op de groei van uw business en heeft u geen omkijken naar uw IT infrastructuur.

Schaalbaar

U maakt gebruik van reeds voor geïnstalleerde server en storage capaciteit in ons datacenter. Een extra (virtuele) server of storage uitbreiding is geregeld in minuten.

In ons datacenter

Uw applicaties en data zijn ondergebracht in één van onze twee streng beveiligde datacenters in Nederland. Onze datacenters zijn ISO9001, 27001, NEN7510 en ISAE-3402 type II gecertificeerd.

Volledig beheer

Uw IT omgeving wordt beheerd door ons beheerteam met hoogstaande kennis van IT infrastructuren. Onze serviceDesk is 24x7 uur voor Prio-1 incidenten telefonisch bereikbaar, wij staan altijd aan.

IaaS als digitale motor

Wanneer u kiest voor Infrastructure as a Service krijgt u uw server en storage capaciteit vanuit onze eigen betrouwbare, schaalbare en veilige cloud omgeving. U bepaalt hoeveel capaciteit u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u 24×7 uur hierover de beschikking heeft. Ons migratieteam, bestaande uit een ervaren projectleider en kundige engineers, zorgt voor een snelle en zorgeloze on-boarding.

IT infrastructuur advies

Indien u kiest voor IaaS, dan kiest u voor het zorgeloos uitbesteden van uw datacenter infrastructuur. U geeft aan hoeveel capaciteit u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat u altijd hierover kunt beschikken. En heeft u meer capaciteit nodig? Eén simpel verzoek tot uitbreiding en het is geregeld.

Wilt u meer weten over onze IaaS dienstverlening, neem contact op en wij vertellen u graag meer hierover.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Infrastructure as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!