IT Infrastructuur

Een snelle, betrouwbare, flexibele en veilige IT infrastructuur is dé digitale motor van bedrijven en organisaties. De branche, de bedrijfsfilosofie en cultuur, de specifieke ontwikkelingsfase van het bedrijf, de gebruikte applicaties; het zijn allemaal aspecten die uw IT-infrastructuur keuze beïnvloeden. Naast keuze van IT-infrastructuur architectuur en configuratie, is ook de keuze voor cloud, on-premise of een combinatie van beide ingrijpend. IT creation adviseert u graag over de diverse mogelijkheden.

Stel uw vraag over IT Infrastructuur

Voordelen van on-premise IT infrastructuur

Hoge prestaties

Dichtbij de bron

Eigen beheer

Data veilig in huis

CAPEX investering

Controle over de implementatie

Download interessante whitepapers

Lees meer over de voordelen van IT Infrastructuur on-premise. Download de onderstaande whitepaper en ontdek ook andere interessante whitepapers.

Capex of Opex investeren met IT op eigen locatie

Meer whitepapers

Waarom uw IT Infrastructuur op eigen locatie?

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen wensen en eisen als het gaat om het managen van workloads en het beheren van data. De focus ligt bij het ene bedrijf op krachtige prestaties, terwijl de ander juist kiest voor een eenvoudig schaalbare data-omgeving. Zo kan een on-premise omgeving wellicht beter passen bij een organisatie dan een private cloud of hybrid cloud. Het is daarom goed om uw IT-infrastructuur onder de loep te nemen en te kijken waar uw actuele behoeftes liggen.

Op eigen locatie of in de cloud?