Beheer IT werkplekken

Vereenvoudig en verbeter het beheer van IT werkplekken met Intel vPro® voor organisaties. vPro heeft intelligente functies die helpen om voor nu en in de toekomst een veilige en krachtige IT werkplek omgeving te creëren.  Zo kunnen teams naadloos met elkaar samenwerken voor meer productiviteit.

Met het optimaal inzetten van Intel vPro® helpt u het beheer van uw organisatie vooruit om te kunnen excelleren met snelheid en flexibiliteit. Wat houd vPro® verder in? Bekijk deze informatiepagina.

Intel vPro built for business

8 redenen om te kiezen voor vPro®

  1. Altijd overal software installeren

Op afstand inschakelen van apparaten en desktopcomputers. Gebruik Intel EMA installaties op elk gewenst moment toe te passen tijdens niet-werkuren. Beveiliging snel en tegelijk updaten bij alle eindgebruikers met behulp van deze IT beheer oplossing. Ook buiten de bedrijfsfirewall, inclusief apparaten thuis bij de werknemers.

  1. Op afstand opnieuw opstarten

IT beheerders kunnen een IT werkplek op afstand herstarten. Via een harde reset om een apparaat opnieuw op te starten met een niet-werkend besturingssysteem (OS).

  1. Op afstand problemen oplossen

Met verbinding op afstand kunnen IT beheerders het bureaublad beheren om problemen op te lossen. Alsof men fysiek aanwezig is. Real time inzicht onafhankelijk van een werkend besturingssysteem. Een KVM-sessie kan zelfs worden onderhouden wanneer het apparaat actief opnieuw opstart of werkt in het BIOS.

  1. Redirect opnieuw opstarten

Omdat KVM-sessies persistent zijn,  kunnen IT beheerders computerherstarts bekijken terwijl ze plaatsvinden. In het geval van een defecte harde schijf kan er in een ander OS-image opgestart worden waarop virtuele schijven zijn gemonteerd het systeem op afstand.

  1. Op afstand opnieuw instellen

Vergelijkbaar met een opstartomleiding. IT beheerders kunnen de meeste apparaten op afstand een nieuwe image geven, zodat werknemers het kunnen blijven gebruiken om productief te zijn.

  1. Help kosten te verlagen

Met efficiënt IT beheer van IT werkplekken op afstand verlaagt u de kosten met Intel AMT en Intel EMA.

  1. Werk in de hybride cloud

Intel EMA ondersteunt implementatie in de cloud of op locatie. Omdat Intel EMA communiceert via een softwareagent of via Intel AMT, kunnen IT beheerders apparaten beheren in een hybride cloudomgeving.

  1. Verbinding via Wi-Fi

Intel AMT, volgens DASH standaard, is de enige draadloze oplossing voor IT beheer van IT werkplekken op afstand. Andere oplossingen werken via bekabelde connectiviteit. Intel AMT is de enige oplossing met herstel op afstand om uw pc’s terug te brengen naar een goed werkende situatie.

Wilt u persoonlijk advies over Intel vPro®?

Bent u overtuigd van Intel vPro®, dan wilt u meer informatie over het toepassen ervan. Of wellicht wilt u toch meer weten alvorens u overtuigd raakt.

In beide gevallen, neem vrijblijvend contact op en IT creation adviseert u graag over de mogelijkheden van Intel vPro®.

Contact opnemen

Een ongeëvenaard zakelijk IT werkplekplatform

De meeste functies van het Intel vPro®-platform, zoals hardware-verbeterde beveiligingsfuncties, werken en bieden waarde direct uit de doos. Andere, zoals Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) voor beheer op afstand, vereisen activering.

Het Intel vPro®-platform ondersteunt een breed scala aan apparaten, waaronder digital signage, interactieve kiosken, industriële apparatuur en samenwerkingsoplossingen. Dit maakt het mogelijk om met dezelfde tools de voordelen van het Intel vPro®-platform naar meer delen van uw bedrijf te brengen.

De voordelen van Intel vPro® voor IT professionals

Bekijk de video en de onderstaande voordelen om te kijken wat de voordelen van Intel vPro uw organisatie kunnen bieden.

 

Meerlaagse beveiligingsfuncties

Intel® Hardware Shield levert geïntegreerde hardwarematige pc-beveiliging, waaronder beveiliging onder het OS, bescherming van applicaties en gegevens en geavanceerde detectie van bedreigingen.

Professionele prestaties

Het Intel vPro® platform bevat Intel® Core™ processoren, die toonaangevende prestaties leveren en zijn afgestemd op de werklasten en toepassingen die zakelijke professionals het meest gebruiken.

Volledig beheer op afstand

Het Intel vPro® platform wordt geleverd met Intel® Active Management Technology en Intel® Endpoint Management Assistant.