Beheer IT werkplekken

Vereenvoudig en verbeter het beheer van IT werkplekken met Intel vPro® voor organisaties. vPro heeft intelligente functies die helpen om voor nu en in de toekomst een veilige en krachtige IT werkplek omgeving te creëren.  Zo kunnen teams naadloos met elkaar samenwerken voor meer productiviteit.

Met het optimaal inzetten van Intel vPro® helpt u het beheer van uw organisatie vooruit om te kunnen excelleren met snelheid en flexibiliteit. Wat houd vPro® verder in? Bekijk deze informatiepagina.

Intel vPro built for business

Een ongeëvenaard zakelijk IT werkplekplatform

De meeste functies van het Intel vPro®-platform, zoals hardware-verbeterde beveiligingsfuncties, werken en bieden waarde direct uit de doos. Andere, zoals Intel® Active Management Technology (Intel® AMT) voor beheer op afstand, vereisen activering.

Het Intel vPro®-platform een breed scala aan apparaten, waaronder digital signage, interactieve kiosken, industriële apparatuur en samenwerkingsoplossingen. Dit maakt het mogelijk om met dezelfde tools de voordelen van het Intel vPro®-platform naar meer delen van uw bedrijf te brengen.

De voordelen van Intel vPro® voor IT professionals

Bekijk de video en de onderstaande voordelen om te kijken wat de voordelen van Intel vPro uw organisatie kunnen bieden.

Meerlaagse beveiligingsfuncties

Intel® Hardware Shield levert geïntegreerde hardwarematige pc-beveiliging, waaronder beveiliging onder het OS, bescherming van applicaties en gegevens en geavanceerde detectie van bedreigingen.

Professionele prestaties

Het Intel vPro® platform bevat Intel® Core™ processoren, die toonaangevende prestaties leveren en zijn afgestemd op de werklasten en toepassingen die zakelijke professionals het meest gebruiken.

Volledig beheer op afstand

Het Intel vPro® platform wordt geleverd met Intel® Active Management Technology en Intel® Endpoint Management Assistant.

Wilt u persoonlijk advies over Intel vPro®?

Bent u overtuigd van Intel vPro®, dan wilt u meer informatie over het toepassen ervan. Of wellicht wilt u toch meer weten alvorens u overtuigd raakt.

In beide gevallen, neem vrijblijvend contact op en IT creation adviseert u graag over de mogelijkheden van Intel vPro®.

Contact opnemen