BASIS

Mocht u tijdelijk hulp nodig hebben bij het beheer van uw IT-infrastructuur, dan kunt hier beter op voorbereid zijn. Wanneer u kiest voor de BASIS dienstverlening van IT creation, dan zorgen wij voor de installatie en inrichting van de benodigde software tools, processen en communicatie, zodat u ons ad-hoc en snel om hulp kunt vragen, bijvoorbeeld bij (on)geplande afwezigheid van uw systeembeheerder.

Optimaal voorbereid

U bent optimaal voorbereid om bij calamiteiten direct hulp in te roepen van een professionele IT-partner.

Op afroep

Als u ondersteuning nodig heeft, dan belt u onze ServiceDesk. U heeft directe toegang tot onze 8x5 ServiceDesk voor aanvraag support.

Hulp op nacalculatie

De inzet is op basis van best effort en goedgekeurde kosteninschatting. De werkelijke afrekening vindt plaats op basis van nacalculatie.

Waarom kiezen voor BASIS?

De vraag om tijdelijke hulp bij het beheren van uw IT-infrastructuur komt veelal onverwacht. Denkt u hierbij aan incidenten of (tijdelijke) afwezigheid van uw systeembeheerder. Voordat professionele hulp op afstand mogelijk is, dienen een aantal zaken vooraf georganiseerd en geregeld te zijn. Denkt u hierbij aan het installeren en inrichten van benodigde software tools en het vastleggen van procedures, werk- en communicatie afspraken. Met het BASIS contract zorgen wij ervoor dat alle voorbereidingen zijn getroffen, zodat u ad-hoc onze hulp op afstand kunt inroepen. Ook heeft u gedurende kantooruren toegang tot onze ServiceDesk, waarmee u over onze hoog gekwalificeerde kennis en ervaring kunt beschikken.

In het kort:

  • Vooraf installeren en inrichten van (remote) beheer software
  • Vooraf vaststellen van procedures en werkafspraken, vastgelegd in DAP
  • Directe toegang tot onze 8×5 ServiceDesk voor aanvraag support
  • Inzet op basis van best effort en goedgekeurde kosteninschatting (werkelijke afrekening op basis van nacalculatie)

Managed Services advies

Met het BASIS contract beschikt u met de geïnstalleerde tools over inzicht in uw eigen IT infrastructuur en kunt u eenvoudig onze hulp op afstand inroepen.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze Managed Services adviseurs.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze Managed Services voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht