Back-up as a Service (BaaS)

Alleen een veilige opslag van data is niet voldoende. Vanuit risico management is het noodzakelijk een zorgvuldige back-up procedure in te regelen. Met Back-up as a Service (BaaS) legt u deze verantwoordelijkheid volledig bij ons neer en heeft u de zekerheid dat er volgens een vaste, geteste procedure te allen tijde een back-up van uw data wordt opgeslagen op een veilige locatie in één van onze Nederlandse datacenters. Onze back-up services worden regelmatig getest, zodat wij en u zeker weten dat de opgeslagen data integer is en ook snel kan worden teruggeplaatst. Met onze BaaS dienstverlening wordt het risico op dataverlies geminimaliseerd en wordt de continuïteit van uw bedrijfsvoering gegarandeerd.

Veilig

Met een back-up van uw data op een veilige externe locatie minimaliseert u de risico's van dataverlies. Onze datacenters zijn ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd.

Datacenter

Onze back-up as a Service dienstverlening is ingericht in twee Nederlandse datacentra en maakt gebruik van moderne back up infrastructuur en software tools.

Gestructureerd beheer

Het beheerproces en de back-up controle worden iedere dag volgens vaste procedures door onze specialisten uitgevoerd. Minimaal 2x per jaar testen wij het restore proces.

Back-up pure noodzaak

Het zorgvuldig inregelen van een back-up is cruciaal voor organisaties, zodat zij erop kunnen vertrouwen dat er bij een systeem storing of een Ransomware hack geen data verloren gaat. Door dit belangrijke proces uit te besteden weet u zeker dat iedere dag een back-up van uw data wordt opgeslagen op een veilige externe locatie in Nederland. Met moderne back-up software tools wordt de integriteit van uw data dagelijks gecontroleerd. 2x per jaar wordt een data restore simulatie uitgevoerd, zodat wij zeker weten dat een data restore succesvol kan worden uitgevoerd.

Back-up advies

Een storage oplossing is niet compleet zonder een zorgvuldige back-up van uw data. Dit kan on-site of via een Back-up as a Service dienst. Onze storage experts helpen u bij het inrichten van de omgeving en kunnen daarop ook (remote) het beheer uitvoeren.

Neem contact op en laat u informeren over alle mogelijkheden van Back-up as a Service.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Back-up as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan.