Werkplek hardware

De ontwikkelingen op het gebied van werkplekken, devices en toebehoren gaan razendsnel. Smartphone, tablet, hybride laptop, mobile workstation, 2:1 laptop, desktop, thin client: de keuze is uitgebreid en complex. Met welke werkplekinrichting werken uw medewerkers het meest prettig en daarmee het meest productief? En voldoet uw werkplek aan alle ARBO-eisen? Kiest u voor een centraal beheerde werkplek of voor Choose your own Device (COYD) of Bring your own Device (BYOD) concepten? Hoe beheert u een pluriform werkplek landschap? Ontdek de mogelijkheden via de werkplekspecialisten van IT creation.

Werknemers hebben hun eigen wensen en eisen voor hun werkplek. Dat vraagt om een ruime keuze voor de invulling van deze werkplek en daarvoor biedt IT creation een webshop op maat aan onze klanten. Met bijna 1.000.000 producten, een zelf gekozen assortimentsvoorkeur en met scherpe prijzen, gebaseerd op uw afname.

Standaardisering

Keuzestress? Dat is op zich niet zo gek als u al het aanbod ziet. Hoe maakt u de juiste keuze? Standaardiseren maakt het overzichtelijk en daarbij is het maar goed om een kennispartner te hebben die u helpt bij het kiezen van de juiste werkplekvoorzieningen.

Configuratie, uitrol, inruil

U wilt uw werkplek na levering liefst direct gebruiken. Wij pre-configureren en testen uw werkplek, zorgen dat uw software image is geïnstalleerd en dat uw CMDB wordt gevuld. Ook laden wij de batterij van uw laptop vooraf op. De volledige uitrol op uw locatie, inclusief inname van verouderde hardware verzorgen wij graag voor u.

Webshop op maat

Maak uw fysieke werkplek compleet en houdt deze altijd up to date met het gebruik van uw eigen op maat geconfigureerde webshop. U bepaalt welk assortiment u ziet in de webshop en welke voorkeursopties u kiest. Wel zo makkelijk.

Werkplek inrichting

Een prettige werkplek die aansluit op het soort werk dat moet worden verricht, zorgt voor hoge medewerker tevredenheid en hoge productiviteit. Voldoet uw werkplekinrichting hier nog aan? Is een mobiele werkplek noodzakelijk of leidt een vaste werkplek met twee beeldschermen juist tot meer productiviteit? De keuze van een device is van invloed op de productiviteit, flexibiliteit en werkplezier van uw medewerkers. Daarom zijn trends als Bring Your Own Device (BYOD) of Choose Your Own Device (CYOD) sterk in opkomst. IT creation helpt u graag met het maken van de juiste keuze en helpt u ook met het beheer van uw werkplekomgeving. Samen zoeken wij naar de beste inrichting, waarbij wij rekening houden met ARBO-eisen en de voorkeuren van medewerkers.

Werkplek advies

Hulp nodig bij het kiezen van een laptop, desktop, thin client in uw persoonlijke bestelportal of wilt u advies over het innovatief inrichten van uw werkplekomgeving met randapparatuur en accessoires? Eén van onze werkplekspecialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze tegen een marktconforme prijs.

Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplek oplossing voor uw organisatie?

Eén van onze werkplek specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht