Werkplek oplossingen

Werken waar en wanneer u wilt. Altijd en overal de beschikking over uw digitale werkplek via een device van uw keuze. Werkplekfabrikanten zijn continu op zoek naar verbeteringen in efficiëntie en gebruikersgemak, dit resulteert regelmatig in annonceringen van nieuwe form factoren zoals 2-1 laptop devices. Bij IT creation krijgt u een goed besteladvies, wat rekening houdt met annonceringen van nieuwe producten en de huidige levenscyclus van het product. Wij regelen graag voor u een gratis demo unit zodat u een nieuw product in uw eigen werkomgeving kunt proberen. En met slimme logistieke en technische diensten zorgen wij ervoor dat de uitlevering, plaatsing en eventueel retourname van uw verouderde werkplekken snel en efficiënt plaatsvindt. Storingen worden snel verholpen, eventueel op basis van swap services, waarbij het defecte apparaat wordt omgewisseld en op een later geschikt moment wordt gerepareerd. U kunt dus direct weer doorwerken!

Combineert u uw fysieke werkplek met de krachtige cloud werkplek van IT creation, dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw werkplek.

Veilig, snel en altijd aan!

Meer over Intel vPro

Remote support

Om uw werkplek en devices optimaal te gebruiken, biedt onze remote support services uitkomst. Zo bent u verzekerd van diepgaande kennis van uw werkplek en snel en deskundig support als dat nodig is.

Virtuele werkplekken

Veilige digitale werkplekken komen vanuit de Private Cloud. Snel en altijd beschikbaar, waar u ook werkt. Door het uitbesteden van uw digitale werkplek houdt u focus op uw eigen business.

Device as a Service

U heeft voor een vast bedrag per maand altijd een up-to-date werkplek die optimaal past bij het type werk, zodat u hier geen omkijken naar heeft. En mocht een device defect of kwijt raken, dan krijgt u razendsnel een nieuwe werkplek.

Digitale werkplek

Met onze werkplek services bieden wij veel toepassingsmogelijkheden. Op basis van strategische samenwerkingen met toonaangevende gespecialiseerde IT partners heeft u de keuze uit tal van oplossingen. Denkt u hierbij aan het selecteren, leveren, onderhouden en beheren van de benodigde werkplek hardware. Maar ook voor het adviseren en implementeren van connectivity infrastructuur zoals WiFi netwerken, het installeren en beheren van applicaties en de zorg voor de beveiliging van uw digitale werkplek. IT creation biedt als full service IT-infrastructuur kennispartner digitale werkplekken vanuit de Private Cloud inclusief beheerdiensten voor een vast bedrag per maand.

Werkplek advies

Omdat er bij een complete digitale werkplek meer komt kijken dan alleen hardware, is advies op maat van een gespecialiseerde partner noodzakelijk. Hoe wordt de digitale werkplek ingericht, wie krijgt er toegang en welke devices gaat u gebruiken om overal en altijd te kunnen werken? Onze adviseurs geven u graag inzicht in alle mogelijkheden, zorgen voor demo apparatuur, richten de digitale werkplek voor u in en zorgen ervoor dat u hiermee optimaal kunt werken.

Contact opnemen

Meer weten over de nieuwe werkplek mogelijkheden voor uw organisatie?

Eén van onze werkplek specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+ 31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht