Disaster Recovery as a Service (DRaaS)

Disaster Recovery is een belangrijk onderdeel van het bredere IT Service Continuïty (ITSC) en omvat policies, tools en procedures die u in staat stellen om, bij een grote onderbreking of bij een calamiteit of een Ransomware hack, toch door te kunnen werken. Met name bij bedrijf kritische applicaties is uw IT fundament van grote waarde en is een Disaster Recovery oplossing noodzakelijk voor een alomvattende databeveiliging. Uw data is immers goud waard voor uw organisatie.

Noodzakelijke beschikbaarheid

Optimale en directe beschikbaar van uw bedrijfskritische data bij een grote calamiteit.

Volledig herstelbaar

Met Disaster Recovery bent u verzekerd van volledig herstelbare data die verloren leek te gaan.

Beperkte investering

De investering in DR ten opzichte van definitief verlies van uw data is altijd te rechtvaardigen.

Geen dataverlies meer mogelijk

Bij bedrijf kritische applicaties en data is het onbestaanbaar dat door een calamiteit of een Ransomware hack uw data corrupt of gegijzeld raakt of zelf volledig verdwijnt. Het start met een plan. Een Disaster Recovery Plan beschrijft de gestructureerde aanpak wanneer een onvoorzien incident zich voordoet dat de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt, om de kans op en de impact van zo’n incident zoveel mogelijk te beperken. Dit realiseert u met een geïntegreerde Disaster Recovery oplossing in uw IT infrastructuur en beheerprocessen.

Disaster Recovery advies

Het start met een plan. Voor de inrichting van Disaster Recovery wordt vooraf gekeken welke data in aanmerking komen voor deze oplossing en worden processen in kaart gebracht. Samen met één van onze storage consultants wordt de juiste keuze gemaakt.

Neem contact op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van Disaster Recovery as a Service voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!