Whitepaper futuring the network

Digitalisering is een breed omarmde ontwikkeling waar we vrijwel allemaal mee te maken hebben, zowel zakelijk als privé. De basis van digitalisering, en daarmee de ontwikkeling van onze digitale samenleving, is het netwerk. Nieuwe datastromen, apps en sensoren hebben een grote impact op het netwerk.

Als het huidige netwerk deze nieuwe workloads niet aan kan, wat dan wel? Wat is de rol van het netwerk in de toekomst? Het vraagt een nieuwe of aangepaste inrichting van het netwerk.

Intro Whitepaper

Networking is zoveel meer dan switches, kabels en routers. Het is de verbindende schakel tussen uw organisatie en informatie. Een goede netwerkinrichting zorgt ervoor dat u veilig en altijd bij uw digitale informatie kan.

Als IT-manager of netwerkengineer wilt u het liefst een optimale netwerkrichting. Eén die u kunt verantwoorden naar uzelf en de rest van uw organisatie. Begrippen als snelheid, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en security staan hierbij centraal. Maar ook de bijbehorende (tijds) investering is natuurlijk niet onbelangrijk.

 

Whitepaper Futuring the network

Vraag deze whitepaper aan

Downloaden Whitepaper Futuring the netork
*
reCAPTCHA


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht