Open Networking

U wilt zelf uw netwerk beheren, waarbij u graag gebruik maakt van zelf gekozen netwerk software? Dat kan met Open Networking. Kies voor de vrijheid van Open Source software en het doorontwikkelen in eigen beheer. IT creation helpt u met het selecteren van de juiste hardware en kan u helpen om de juiste netwerkinrichting en software te kiezen.

Bekijk switches

 

Open Networking

Wat houdt Open Networking in?

U maakt gebruik van switches en een eigen netwerkinrichting op basis van Open Source software? Hiermee kunt u volledig naar eigen wens en inrichting updates (fabrics) doorvoeren of uw netwerk doorontwikkelen. Dankzij Open Networking bent u niet gebonden aan standaarden of grenzen van tooling. Zo richt u het ideale netwerk voor uw organisatie in. Volledig op maat en in eigen beheer.

Welke Open Source software is er voor Open Networking?

U kunt naar eigen wens en inzicht gebruik maken van de onderstaande voorbeelden van Open Source software tools:

  • RedHat Ansible (aangeraden door Dell Technologies)
  • KVM (OpenStack)

Deze software wordt door Dell Technologies ondersteund in combinatie met Dell EMC switches. Wilt u advies over het gebruik van Open Source software in uw netwerkomgeving? Neem contact op en samen met Dell Technologies geeft IT creation u graag meer informatie en een maatwerk advies.

 

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Onze specialisten helpen u graag!

Contact basis
*

website@itcreation.nl

+31 (0)85 111 0 700


Neem contact op

Nieuwland Parc 155 3353 LJ Papendrecht