Open Networking

U wilt zelf uw netwerk beheren, waarbij u graag gebruik maakt van zelf gekozen netwerk software? Dat kan met Open Networking. Inmiddels zijn ruim 200 netwerk hard- en software aanbieders, telecom providers, datacenters en een aantal grote gebruikers lid geworden van de Open Networking Foundation (ONF). Het ONF promoot Open Source networking via Software Defined Networking (SDN) en standaardisering van het OpenFlow protocol en gerelateerde technologieën. Kies voor de vrijheid van Open Source software en het doorontwikkelen van uw netwerk in eigen beheer. IT creation helpt u met het definiëren van de juiste netwerkinrichting en de selectie van de juiste hard- en software.

Bekijk switches

 

Open Networking

Wat houdt Open Networking in?

Wilt u uw netwerk inrichten op basis van Open Networking? U heeft de volledige vrijheid om uw netwerk naar eigen inzichten in te richten. U bepaalt zelf hoe u inrichting updates (fabrics) wilt doorvoeren of hoe u uw netwerk wilt doorontwikkelen. Dankzij Open Networking bent u niet gebonden aan standaarden of grenzen van tooling. De twee grote voordelen van Open Networking zijn de potentiële kostenbesparing ten opzichte van proprietary hard- en software en de extra configureer mogelijkheden. Er is Open Source software beschikbaar voor routers, switches, load balancers en firewalls. Zo richt u het ideale netwerk voor uw organisatie in. Volledig op maat en in eigen beheer.

Welke Open Source software is er voor Open Networking?

U kunt, afhankelijk van uw eisen en wensen gebruik maken van de onderstaande voorbeelden van Open Networking (Open Source) software tools:

  • RedHat Ansible (aangeraden door Dell Technologies)
  • KVM (OpenStack)

Bovenstaande software wordt volledig door Dell Technologies ondersteund in combinatie met Dell EMC netwerk switches. Wilt u advies over het gebruik van Open Source software in uw netwerkomgeving? Neem contact op en samen met Dell Technologies geeft IT creation u graag meer informatie en een maatwerk advies.

 

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Onze specialisten helpen u graag!

Contact basis
*


+31 (0)85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht