Solution Stack netwerkinrichting

Krachtig en eenvoudig in beheer. Net als bij Intent Based, wordt bij de Solution Stack netwerkinrichting gebruik gemaakt van een software management console van de fabrikant. De netwerk fabric is zelflerend en configureert zichzelf. Deze vorm van network automation is nuttig voor kleinere en middelgrote datacenter-omgevingen, omdat ook automatisch ook rekening wordt gehouden met de netwerkservices die de aangesloten servers en storage systemen vragen. Dit beperkt de benodigde kennis van bijvoorbeeld storage of VMware.

Veruit de meeste eigen datacenters van bedrijven in de BeNeLux vallen in de categorie ‘klein’ tot middelgroot. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat vanuit de management console, zowel de virtuele als de hardware netwerkfunctionaliteiten worden ingericht. Dit bespaart tijd en geld. Dell EMC SmartFabric Services is de software console voor deze netwerkinrichting. In combinatie met Dell EMC PowerSwitch switches bouwt u een krachtig en eenvoudig beheersbaar datacenter.

Waarom Solution Stack netwerkinrichting?

Een Solution Stack netwerkinrichting heeft de volgende voordelen:

Eenvoudige implementatie

Vereenvoudig het ontwerp en de implementatie van een totaaloplossing bestaande uit verschillende componenten.

Lage Cost of Ownership (CTO)

Eenvoudige implementatie zonder dat u een netwerkspecialist nodig hebt. Activeer automatisch alleen de functies die strikt noodzakelijk zijn.

Eenvoudig beheer

VMware vCenter beheert zowel VMware ESXi, vSAN Storage en de netwerk fabric. Een geautomatiseerd download-, installatie- en verificatieproces zorgt ervoor dat fabric-switches worden geüpgrade met de juiste images.