Data protection

Bij dataopslag is het belangrijk dat de juiste data wordt opgeslagen op systemen die hiervoor het meest geschikt zijn (tiering). Uw waardevolle data dient volgens wet- en regelgeving zorgvuldig opgeslagen en bewaard te worden. Ook het snel kunnen vinden van de data, deze data veilig en integer transporteren naar de clients is een uitdaging van formaat. Door gebruik te maken van technieken als tiering, encryptie en digitale handtekeningen worden dataverlies of datalekken voorkomen. Met het toepassen van ‘Data protection’ realiseert u een krachtige veelomvattende bescherming, waarmee u de kans op dataverlies minimaliseert.

Back-up

Een goed georganiseerde back-up is een belangrijk onderdeel van data protectie. Voorkomen is beter dan genezen en dan is het veilig en snel beschikbaar hebben van een back-up een vereiste.

Disaster Recovery

Disaster Recovery is meer dan alleen een back-up van bestanden of data, maar een complete kopie omgeving die 1:1 gespiegeld up-to-date klaarstaat voor als er problemen ontstaan met de primaire IT-omgeving.

Applicatiebeveiliging

Data protectie combineert beveiligingsopslag en -software, met zoek- en analyse functies in het grootste applicatie-ecosysteem, zowel fysiek als virtueel.

Datamanagementbeleid

Bij het toepassen van dataprotectie binnen een IT-infrastructuur wordt er gekeken naar de datastromen, maar ook naar het applicatielandschap. Veelal is dataprotectie onderdeel van een datamanagementbeleid. Dat voorkomt dat er datalekken, dataverlies of productiviteitsverlies plaatsvindt. Dataprotectie verbetert de continuïteit van uw organisatie en zorgt ervoor dat u inzicht heeft in uw datastromen en opslag.

Data protection advies

Dataprotectie zorgt ervoor dat u inzicht heeft in uw datastromen en deze optimaal beschermt. Onze pre-sales consultants ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes en onze engineers verzorgen de complete implementatie

Neem contact op, wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van data protection voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+ 31 (0) 85 111 0700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!