Storage

Storage, oftewel ‘dataopslag’ is essentieel om aan de vraag naar informatie vanuit Big Data en Internet of Things te voldoen. Bij het ontwerpen van uw storage-omgeving en het opstellen van het back-up plan, dient onder andere te worden bepaald hoe wordt omgegaan met ongestructureerde data (video’s, afbeeldingen, social media-posts, etc.). De omvang hiervan is vele malen groter dan van gestructureerde data. Door data te classificeren zorgt u ervoor dat de belangrijkste informatie voor uw organisatie voorrang krijgt qua beschikbaarheid en toegankelijkheid ten opzichte van minder relevante data. Met een flexibele, schaalbare en redundante storage-architectuur is al uw data altijd veilig beschikbaar en wordt de noodzaak van een snel beschikbare back-up minder relevant.

On-premise

U kiest voor een server/storage omgeving op uw eigen locatie om maximale performance en controle te hebben en te houden over uw data. Bij het vaststellen van uw storage architectuur is een goede classificatie van uw aanwezige data noodzakelijk.

Datacenter

Uw storage omgeving bevindt zich volledig in ons datacenter, wij zorgen voor het beheer hiervan. U kunt kiezen voor een shared of private storage omgeving. Wij zorgen tevens voor de back-up van uw data volgens een in overleg met u vastgesteld back-up schema.

Digitalisering

Om de digitalisering te realiseren en door te zetten, is het verkrijgen en het bewaren van data cruciaal. Het digitale goud kan uw organisatie helpen uw toekomst te realiseren.

Data opslag

Het verrijken van data zodat dit waardevolle informatie wordt en deze zodanig opslaan dat u altijd en snel bij uw informatie kunt: dat is goud waard! Bij de inrichting van een storage omgeving moet u prioriteiten stellen aan de datastromen en bijkomende workloads. U bepaalt, op basis van de noodzaak om snel bepaalde informatie te kunnen raadplegen, welke opslagvorm het beste bij deze informatie past (zgn. tiering). Hiervoor kunnen meerdere opslag systemen naast elkaar worden gebruikt.

Storage configuratie advies

Een storage omgeving  wordt met kennis en zorg samengesteld voor het beste resultaat in uw IT omgeving. Alleen dan kan het uw digitale motor zijn. Om tot de ideale storage indeling te komen staan onze pre-sales consultants u graag bij met het juiste advies tegen de beste investering.

Neem contact op en laat de kennis van onze mensen u bijstaan voor het optimaal benutten van uw IT-omgeving.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van storage voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!