Storage

Schaalbare storage, oftewel ‘dataopslag’ is essentieel om aan de toenemende heoveelheid data vanuit toepassingen als Big Data en Internet of Things (IoT) tegemoet te kunnen komen. Bij het ontwerpen van uw storage-omgeving en het opstellen van het back-up plan, is dataclassificatie een belangrijke manier om vast te leggen hoe wordt omgegaan met ongestructureerde data (video’s, afbeeldingen, social media-posts, etc.). De omvang hiervan is vele malen groter dan van gestructureerde data. Met dataclassificatie zorgt u ervoor dat de belangrijkste informatie voor uw organisatie voorrang krijgt qua beschikbaarheid en toegankelijkheid ten opzichte van minder relevante data. Met een flexibele, schaalbare en redundante storage-architectuur is al uw data altijd veilig beschikbaar en wordt de noodzaak van een snel beschikbare back-up minder relevant.

On-premise

U kiest voor een server/storage omgeving op uw eigen locatie om maximale performance en controle te houden over uw data. Bij het vaststellen van uw storage architectuur is een zorgvuldige dataclassificatie noodzakelijk.

IT creation datacenter

Uw data bevindt zich veilig in op onze storage omgeving in ons datacenter. Wij zorgen voor het beheer en back-up hiervan op basis van een overeengekomen back-up schema. U kunt kiezen voor een shared of private storage omgeving.

Digitalisering

Om de digitalisering te realiseren en door te zetten, is het verkrijgen en het bewaren van data cruciaal. Dit digitale goud zorgt voor onderscheidend vermogen en maakt uw organisatie succesvol.

Data opslag

Het verrijken van data zodat dit waardevolle informatie wordt en deze zodanig opslaan dat u altijd en snel bij uw informatie kunt: dat is goud waard! Bij de inrichting van een storage omgeving moet u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen en bijkomende workloads. U kiest, op basis van de noodzaak om snel bepaalde informatie te kunnen raadplegen, welke opslagvorm het beste bij deze informatie past (zgn. tiering). Hiervoor kunnen meerdere opslag systemen naast elkaar worden gebruikt.

Storage configuratie advies

Uw storage omgeving wordt met diepgaande kennis en zorg samengesteld voor het beste resultaat in uw IT omgeving. Alleen dan wordt het uw digitale motor! Om tot de ideale storage indeling te komen, staan onze IT-architecten en pre-sales consultants u graag bij met het juiste advies.

Neem contact op en wij gaan graag aan de slag om uw nieuwe digitale motor te helpen bouwen.

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden van storage voor uw organisatie?

Eén van onze specialisten helpt u graag verder.

Contact basis
*


+31 (0) 85 111 0 700

Nieuwland Parc 155
3353 LJ Papendrecht

Onze recente referenties

Toonaangevende bedrijven uit diverse branches vertrouwen op onze kennis en ervaring. Voor onze klanten staan wij altijd aan!