Dell EMC Unity XT

U bent up zoek naar data opslag met uitgebreide functionaliteiten of geschikt voor een hybride storage omgeving? Dan kiest u voor Dell EMC Unity XT. Met deze mid-range data storage oplossing kunt u het volledige potentieel van uw data benutten. Onder andere door mogelijkheden als tot 2x meer IOPS, meer geheugen en tot 50% meer schijven. Deze All-Flash en hybride storagesystemen met dual-active controllerarchitectuur realiseren tot 5:1 gegevensreductie. Ook ontworpen om een multi-cloud traject te vereenvoudigen.

De architectuur van Unity XT-storagesystemen zijn bedoeld voor blok-, bestands- en VMware VVols. Evenals gelijktijdige ondersteuning voor native, NAS-, iSCSI- en Fibre Channel-protocollen. Elk systeem maakt gebruik van dual storage processoren en volledige 12 GB SAS back-end connectiviteit. Extra opslagcapaciteit wordt toegevoegd via Disk Array Enclosrues (DAE’s).

Unity XT advies

 

Dell Unity XT Front and Back

Dell EMC Unity XT familie

De Unity XT familie onderscheidt de Hybrid Storage Arrays en de All-Flash  storage Arrays.  Beiden bieden eenvoud, all-inclusive software voor gegevensopslag. Deze systemen zijn ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en zijn perfect geschikt voor de ondersteuning van gevirtualiseerde toepassingen voor algemeen gebruik.

  Type   CPU   Memory   Min / Max drives   Max Raw capacity   Max FAST Cache
  Unity XT 380 / 380F   12 cores / 1.7 GHz   128GB   6/500   2.4 PBs   Up to 800 GBs
  Unity XT 480 / 480F   32 cores / 1.8 GHz   192GB   6/750   4.0 PBs   Up to 1.2 TBs
  Unity XT 680 / 680F   48 cores / 2.1 GHz   384GB   6/1000   8.0PBs   Up to 3.2 TBs
  Unity XT 880/ 880F    64 cores / 2.1 GHz   768GB   6/1500   16.0PBs   Up to 6.0 TBs

 

Het verschil tussen beiden types is dat de F variant de All-Flash functionaliteit heeft.  Het All-Flash-ontwerp van de Unity XT omvat lineaire multicore-schaling, inline gegevensreductie met nul-detectie voor blokken en bestanden. Maar ook op firmware gebaseerde vuilnisophaling met nul impact op de schijven, de IO minimaliseert, intelligente slijtage-nivellering, SSD’s met hoge densiteit, waaronder schijven van 15,36 TB. De behuizing ondersteunt tachtig flashschijven in slechts drie racks voor nog meer ruimtebesparing.

Voordelen van de Dell EMC Unity XT

  • Tot 5:1 Data reductie
  • 2x meer lees-, schrijf- en gemengde workloadprestaties, waardoor gevirtualiseerde werklasten worden versneld
  • Unity XT biedt vereenvoudigde integraties met VMWare vRO en Kubernetes
  • Metroknooppunt: echte actief-actieve synchrone replicatie over metroafstanden

 

Unified storage zonder concessies voor een multi-cloud wereld

Unity XT All-Flash en Hybrid Flash storage oplossingen bieden u de mogelijkheid voor een multi-cloud omgeving. Een volledige moderne data opslag oplossing. Ook wanneer uw data omgeving niet al te groot is. Unity XT is perfect geschikt voor de ondersteuning van gevirtualiseerde toepassingen.

Implementatie en beheer advies

Ontworpen voor prestaties

Supersnelle datatoegang, lage latency, dual-active controller architectuur.

Efficiënte data opslag

5:1 Data reductie. Geïntegreerde DevOps en iCDM. Vereenvoudigd beheer.

Gebouwd voor multi-cloud

Makkelijk opslagruimte uitbreiden naar de cloud of verbruiken in de cloud.