Zakelijke laptop keuzehulp

Bent u op zoek naar een zakelijke laptop, maar weet u niet goed welke laptop u moet hebben? Wij helpen u graag. Wij introduceren de laptop keuzehulp! De laptop keuzehulp is gebaseerd op uw functie, dagelijkse werkzaamheden en fysieke werkomgeving.

Weet u al welke laptop of laptop serie u wilt hebben? Bekijk dan ons assortiment zakelijke laptops.

Heeft u een vraag over de samengestelde persona’s of staat uw persona niet tussen de mogelijkheden? Laat het ons weten. U krijgt dan van ons een maatwerk advies.

Uw vraag over laptops           Zakelijke laptops

Taken en verantwoordelijkheden

De werkzaamheden en werkomgevingen van individuele medewerkers zijn vandaag de dag te verschillend voor een one-size-fits-all aanpak. Waar de kantoorwerker de meeste tijd van de dag besteedt op zijn werkplek op kantoor, werkt de flex-werker vooral onderweg of op verschillende plekken in het gebouw of op de campus. En ambulante medewerkers werken met hun laptop onder sterk uiteenlopende omstandigheden.

Weet u voor welke werkzaamheden, werkomgeving en/of werkomstandigheden u een laptop zoekt? Bekijk dan onze voorgestelde persona’s en maak uw keuze.

Persona Buitenwerker    Persona Tech Engineer    Persona Flexwerker

Persona Hybridewerker    Persona kantoorwerker    Persona Creatieveling

Persona Thuiswerker

Zakelijk laptop configuratie advies

Staat uw werksituatie niet tussen de huidige selectie? Dan geven wij u graag een maatwerk configuratieadvies of configureren de laptop voor u op basis van uw eisen. Zo kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden in formaat, rekenkracht, geheugen, resolutie, grafische mogelijkheden, kleur, connectivity en nog veel.

Wij helpen u graag met het maken van de geschikte keuze.

Laptop configuratie advies

Zakelijke laptop series

Twijfelt u over de juiste keuze van een Dell laptop of weet u precies wat u wilt? Kiest u voor de meest verkochte serie; de Dell Latitude, voor de krachtigste serie; de Dell Precision, voor de high-end looks en design van de Dell XPS serie of voor de productiviteit van Dell Vostro? Speciaal voor u hebben wij de verschillen kort uitgelegd in het artikel; Dell laptop series. In dit artikel leest u meer over de mogelijkheden van de Dell Latitude, Dell Precision en Dell XPS series.

Dell Laptop Serie

Dell laptop Series