Zakelijke laptop keuzehulp

Bent u op zoek naar een zakelijke laptop, maar weet u niet goed welke laptop u moet hebben? Wij helpen u graag. Wij introduceren de laptop keuzehulp. De laptop keuzehulp werkt vanuit uw functie, dagelijkse taken en werkgebied.

Weet u al goed welke laptop of laptop serie u wilt hebben? Bekijk dan onze zakelijke laptops.

Heeft u een vraag over de samengestelde persona’s of staat uw persona niet tussen de mogelijkheden? Laat het ons weten.

Uw vraag over laptops           Zakelijke laptops

Taken en verantwoordelijkheden

De werkwijzen en taken van individuele medewerkers zijn vandaag de dag te verschillend voor een one-size-fits-all aanpak. Waar de kantoorwerker de meeste tijd van de dag besteed op zijn werkplek op kantoor, werkt de flexplek werker vooral onderweg of op verschillende plekken, van meeting-tot-meeting en beweegt zich het grootste deel van de dag door het gebouw of de campus.

Weet u voor welke taken, werkverdeling en werkgebied u een laptop zoekt? Bekijk dan onze voorgestelde persona’s en maak uw keuze.

Persona Buitenwerker    Persona Tech Engineer    Persona Flexwerker

Persona Hybridewerker    Persona kantoorwerker    Persona Creatieveling

Persona Thuiswerker

Zakelijk laptop configuratie advies

Staat uw werksituatie niet tussen deze selectie? Wij geven u graag configuratieadvies of doen de configuratie voor uw op basis van uw eisen. Zo kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden in formaat, geheugen, resolutie, grafische mogelijkheden, kleur, resolutie, processor en nog veel meer speciale functies.

Wij helpen u graag met het maken van de geschikte keuze voor uw werkzaamheden en bedrijf.

Laptop configuratie advies

Zakelijke laptop series

Heeft u meer informatie nodig bij het kiezen van de juiste Dell laptop of weet u precies wat u wilt? Kiest u voor de de meest verkochte serie; de Dell Latitude, voor de krachtigste serie; de Dell Precision, voor de high-end looks en design van de Dell XPS serie of voor de productiviteit van Dell Vostro? Speciaal voor u hebben wij de series kort uitgelegd in het artikel; Dell laptop series. In dit artikel ziet u de verschillen en de mogelijkheden van de Dell Latitude, Dell Precision en Dell XPS series.

Dell Laptop Serie

Dell laptop Series